![زیباکده](/Icons/cd_quote_left.png)
بانو :
سلام دوستان
1) برای تعداد 25 نفر تا 30 نفر اندازه مواد رو چجوری باید تنظیم کنم؟
2) اگه بخوام قالبی برگردونم و تزئینش کنم، چکار باید بکنم، حتما باید پودر ژلاتین اضافه کنم؟ چه مقدار؟
میام جوابتونو می خونم
قبلا ممنونم
![زیباکده](/Icons/cd_quote_right.png)
بانو جان ....
در کنار این دسر دسر دیگه ای هم داری یا نه ؟
من همیشه هم ژله دارم و هم پان برای همین برای من یه دستور 20 نفر رو جواب میده چون همه پان رو بلا استثنا میخورن ...
میزانش بستگی به تعداد دسرهات و اشتهای مهمونات داره ... اگه مهمونات خیلی تو فاز رژیمن و دسر دیگه ای نداری یک و نیم برابر دستور جواب میده
اما اگه بخورن و شیرینی دوست دو برابر بذاری بهتره ..چون مطمئنی کم نمیاد
راستش من خودم قالبی درست نکردم ولی شنیدم ژلاتین نمیخاد و باید یه کم فرنی ات غلیظ تر باشه ... تو گوگل بزن پان اسپانیای قالبی تا به جواب بهتری برسی