خانه
160K

پان اسپانیا

  • ۰۰:۴۴   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     یه دسر فوق العاده که هر کی خورده عااااااااااااااااشقش شده ..البته اگه مثل من شکمو بوده

    توی فامیل ما که همه براش غش و ضعف میرن
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    با اجازتون چند تا راهنمایی ازتون میخواستم:
    1- رنگ خوراکی مطمئن رو از کجا میتونم تهیه کنم؟قنادی....؟
    2- بین توضیحات مربوط به ژله رنگین کمان تاکید کردین که قالب رو قبلاً آب گردانی کنیم و بزاریم فریزر، چقدر در فریزر بمونه؟ باید آب قالب یخ بزنه؟
    3- در مورد دسر هندوانه ای هم لطفاً توضیح بدین
    خبلیییییییییییی مرسیییییییییی از بایت توضیحات کاملتون استاد الهه خانم
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سبا پشیمون نمیشی

    پنج شنبه پیش پسر عموی همسری رو پاگشا کردم و پان هم درست کردم .. امروز صبح زن پسر عموش برام اس ام اس داده بود که اون دسرت چی بود ؟ میشه بهم دستورش رو بدی ..میگفت براش از شهرستان مهمون اومده میخاد درست کنه

    همسری میگه طایفه خودت و خاله های من کم بودن ..طایفه بابام هم معتاد کردی
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    راستی یادم رفت بگم.....
    این "صبا " هستم عزیزم
    بازم مرسی
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ریتا جون منم مثل خودت عاشق موز وسطشم .... تو هم عکس پانت رو بذار ...مردم از فضولی ..تو با چی تزیین میکنی؟؟؟؟
  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خوب شد گفتی صبا فهمیدم .هههههههههههههههههههههههههه.
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    عزیزمییییی
    عجب اعتیاد خوشمزه اییییی
    البته من این چیزا رو درست میکنم فقط خودم میخورمشون!!!! بابا فقط ذوق دخترشون رو میکنن و مامان هم کلاً غذاهای اصلی رو قبول دارن!!!!
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    چرا ایقدر دیر نظرات ثبت میشه؟!
    من باید برم....
    شب با کلی عکس از "پان اسپانیا" ی خوشمزه برمیگردم.....حتماً....!
    بووس
  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست

    saba biology : 
    با اجازتون چند تا راهنمایی ازتون میخواستم:
    1- رنگ خوراکی مطمئن رو از کجا میتونم تهیه کنم؟قنادی....؟
    2- بین توضیحات مربوط به ژله رنگین کمان تاکید کردین که قالب رو قبلاً آب گردانی کنیم و بزاریم فریزر، چقدر در فریزر بمونه؟ باید آب قالب یخ بزنه؟
    3- در مورد دسر هندوانه ای هم لطفاً توضیح بدین
    خبلیییییییییییی مرسیییییییییی از بایت توضیحات کاملتون استاد الهه خانم

    صبا جون :
    1- من همیشه رنگ خوراکی ژله ای ویلتون میگیرم . رنگ رو باید از لوازم قنادی ها بگیری ..میگن رنگهای ژله ای بهتره و ویلتون هم بهترینه

    2-ببین منظورم از آب گردانی اینه که قالبت رو زیر شیر آب بگیری و بعد خالی اش کنی تا قالب خیس بشه . قالب خیس رو بذار تو فریزر ..من خودم وقتی میخام ژله درست کنم اول قالب رو میذارم و بعد شروع به کار میکنم ..وقتی قالب یخ بشه مخصوصا اگه آلومینیومی باشه به بدنه اش که دست بزنی دستت بهش میچسبه

    3- خاچ به سرم صبا استاد الهه خانوم رو از کجات در آوردی دختر ..من فقط الهه ام
    ژله هندوانه ای هم به روی چشم

    صبا میخای پان رو نصف مقدار درست کن ببین دوست داری..
  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    نازلی
    یک ستاره ⋆|336 |1067 پست
    الهه جون من می خوام درست کنم پیمانه ندارم . یک دوم پیمانه آرد چند قاشق میشه ؟
  • ۰۰:۴۰   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    سلام الهه جونم
    امشب "پان" درست کردم.... هوراااااااااااا
    عکسشو میذارم
  • leftPublish
  • ۰۰:۴۵   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
     "پان اسپانیا" با طرح روز و شب
    قسمت شب کاکائویی و قسمت روز وانیلی هست
  • ۰۰:۵۵   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    الهه خانم
    یه سوال: چرا پودر بیسکوییت از کرم جدا میمونه؟ راستش وقتی هم میخواستم با پشت قاشق فشردش کنم کرم به قاشق میچسبید و با بیسکوییت قاطی میشد؟
    مدلش اینجوری هست که جدا بمونه یا کار من اشکال داشت؟
  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    سلام
    صبا جان برای دسر پان نباید بیسکوییت پودر بشه فکر کنم اشکال کارت همینجا بوده عزیزم
    یه ردیف بیسکوییت ته ظرف میچینیم تا ظرف و گوشه کناراش پر بشه برای گوشه ها میشه بیسکوییت و نصف کرد ولی پودر نمیکنیم و به علاوه فکر کنم بیسکوییت زیاد هم ریختی چون اصلا جدا نمیمونه و کرم جذب بیسکوییت میشه و یه بیسکوییت نرم میده
    ریختن کرم هم خیلی نیاز به قاشق نداره همین که کرم روی بیسکوییت و بپوشونه کافیه
  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست

    نازلی  : 
    الهه جون من می خوام درست کنم پیمانه ندارم . یک دوم پیمانه آرد چند قاشق میشه ؟

    نازلی جون اگه پیمانه نداری میتونی از لیوان فرانسوی های دسته دار معمولی که همه معمولا دارن استفاده کنی

    یک لیوان معادل یک پیمانه هست


  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اونایی که پیمانه ندارن میتونن از این جدول استفاده کنن

    یک لیوان آرد 150 گرم
    یک لیوان شکر 230 گرم
    یک لیوان کشمش 180 گرم
    یک لیوان پودر قند 160 گرم
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم
    یک لیوان ماست 200 گرم
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم



    يك ق چ = 5 ميلي ليتر / گرم
    1 ق غ = 15 ميلي ليتر / گرم
    1 انس = 28.35 يا همون 30 ميلي ليتر / گرم
    1 ليوان = 250 ميلي ليتر
    1 پاوند = 450 ميلي ليتر / گرم
    3 ق چ = 1 ق غ
    نصف ق غ = يك و نيم ق چ = 7 گرم
    1 ليوان = 16 ق غ
    يك چهارم ليوان = 4 ق غ
    يك سوم ليوان = 5 ق غ + يك ق چ
    يك ليتر = 4 ليوان

    1 ق غ پودر ژلاتين = 7 گرم = 4 ورقه 10 در 23 سانتي
  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام ریتا جان ....

    صبا ریتا درست میگه ..بیسکویئت رو نباید پودر کنی ..باید سالم کف ظرف بچینی

    شاید هم کرمت رو خیلی سفت کردی که نمی تونستی درست روی بیسکویت بکشی
  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    صبا از مزه اش خوشت اومد؟؟؟؟؟؟؟
  • ۰۲:۴۱   ۱۳۹۲/۴/۱۲
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست

    ریتا ا : 
    سلام
    صبا جان برای دسر پان نباید بیسکوییت پودر بشه فکر کنم اشکال کارت همینجا بوده عزیزم
    یه ردیف بیسکوییت ته ظرف میچینیم تا ظرف و گوشه کناراش پر بشه برای گوشه ها میشه بیسکوییت و نصف کرد ولی پودر نمیکنیم و به علاوه فکر کنم بیسکوییت زیاد هم ریختی چون اصلا جدا نمیمونه و کرم جذب بیسکوییت میشه و یه بیسکوییت نرم میده
    ریختن کرم هم خیلی نیاز به قاشق نداره همین که کرم روی بیسکوییت و بپوشونه کافیه

    سلام ریتا جون
    راستش الان که دستورش رو 2 باره مرور میکنم ، شما و الهه جون هیچ جا اسمی از پودر بیسکوییت نبردین!!
    نمیدونم رو چه حسابی بیسکوییتها رو پودر کردم!!
    عزیزم همین جا اعتراف میکنم که جوگیر شدم و کلی پودر بیسکوییت ریختم!!!
    اما خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزست...هوممم
    مرسی از آموزش خوبتون

  • ۰۲:۴۵   ۱۳۹۲/۴/۱۲
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست

    الهه(مامان النا) : 
    صبا از مزه اش خوشت اومد؟؟؟؟؟؟؟

    سلام الهه جون
    وااااااااااااااای!!! خیلیییییییییییییییییییییییییی عالیییییییییییییییییییییییه!!
    از وقتی درست کردم هریک ساعت 200 بار در یخچال بیچاره باز و بسته میشه!!
    مرسی از آموزش خوبتون
  • ۰۹:۲۳   ۱۳۹۲/۴/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نوش جونت صبایی ...گفتم پشیمون نمیشی ...احتمالا تو جو چیز کیک بودی اینم پودر کردی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان