خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
7 از 9
160K
پان اسپانیا
۰۰:۴۴ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه دسر فوق العاده که هر کی خورده عااااااااااااااااشقش شده ..البته اگه مثل من شکمو بوده
توی فامیل ما که همه براش غش و ضعف میرن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
19 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۲:۳۱ ۱۳۹۳/۴/۲۴
*ترمه*
کاربر فعال
|
1312
|
831 پست
اينم پان من كه 3 سال قبل براي تولد پسرم درست كرده بودم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۱:۰۸ ۱۳۹۳/۴/۲۵
آزِِِِیـــــــــــنـاااا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13810
|
7289 پست
افرین ترمه جان...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۸:۵۸ ۱۳۹۳/۴/۲۵
دختر نازم نفس
یک ستاره ⋆
|
2936
|
1740 پست
جون من ديگه عكس از پان نذاريد دوباره وسوسه ميشم. همش ميدرستم همش ميدرستم آخر خودمو چاق ميكنم تحويل جامعه ميدم!!!!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۵۷ ۱۳۹۳/۴/۲۵
ema ema
کاربر جديد
|
67
|
117 پست
منم دوبار درستيدم دفعه دوم خيلي بهتر شده بود. يادم رفت عكس بگيرم.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۵۸ ۱۳۹۳/۴/۲۵
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
من دیشب درست کردم .خوب نشد.اصلا نمیدونم اشکال کارم کجا بود.خودشو نگرفت توی یخچال ک بود.در ضمن لایه اول ک بیسکوییت گذاشتم کرم سفید رو ریختم روش.همه کرم رو ریختم چون خیلی کم بود.بعدش موز بعد کرم قهوه ای .دیگه مواد واسم نمونده بود ک دوباره لایه لایه بذارم.اشکال کارم چی بوده یعنی؟مواد هم همون اندازه استفاده کردم ک الهه جون گفت.هی هی هی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۰۰ ۱۳۹۳/۴/۲۵
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
شماها ک خیلی خوب درست کردین.از اول همه مراحلشو واسم میشه بگین؟دلم خیلی میخواد بدرستم ولی مثه پان شما میخوام.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۴ ۱۳۹۳/۴/۲۵
آزِِِِیـــــــــــنـاااا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13810
|
7289 پست
عزیزم شاید خیلی ظرفتون بزرگ بوده یا موادت شل بوده...اگه به اندازه گفته شده درستیدی که نبایست اینطور میشد...شایدم لایه اول رو خیلی ریختی ینی همشو ریختی تو یه لایه...عزیزم گوگول سرچ کنی پان اسپانیا دستورشو واست میاره دقیق...یا صفحات اول اینجارو بخونی احتمالا الهه جون گذاشتن دستورشووووو
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۰۸ ۱۳۹۳/۴/۲۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
صوفیا جان اگه با همون دستوری که من صفحه اول گذاشتم درست کرده باشی ...باید یه ظرف مرغ خوری متوسط بهت بده ...
عکس پانهای من تو صفحه اول رو دیدی؟ من با همین دستور درست کردم ....
احتمالا ظرفت خیلی بزرگ بوده ...
در ثانی باید موادت رو وقتی آماده کردی چشمی دو قسمت کنی که یهو کم نیاری برای لایه رویی
ببین غلظت مایه پان مثل فرنی غلیظه ...پس احتمالا موادت رو خیلی شل برداشتی
احتمالا تو اندازه گیری آرد و یا نشاسته ذرتت اشتباه کردی ... یا بیش از حد شیر ریختی
بعدم این دسر دسر قالبی نیست که برگرده ها ... توی همون ظرفی که درست میشه سرو میشه ..البته پان قالبی هم داریم ..منتها یه کم ریزه کاری داره
دستور پان همون دستور صفحه اول هست ...یه بار دقیق از اول دستور رو بخون و ببین چه کاری رو انجام ندادی
یه بار دیگه امتحان کن ..منتها با نصف دستور درست کن که حکم تمرین داشته باشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۱:۵۶ ۱۳۹۳/۴/۲۷
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
آرینا جون و الهه جون من دقیقا همون واد رو استفاده کردم.خب روی بیسکوییت لایه اول چقد باس کرم سفید بریزم؟ی لایه نازک؟شیر ی لیوان ریختم.آرد1/2 لیوان ریختم.نشاسته ذرت هم دوقاشق سوپخوری.شکر ی لیوان.بقیه مواد هم همونطوری ک الهه جون گفتن.در ضمن در آن واحد هر دو قابلمه رو گذاشتم رو حرارت.سخته لامصب حواسم ب هر دو باشه.زود میبنده.نمیدونم کجای کارم اشتباه بود.هی هی هی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۳۲ ۱۳۹۳/۴/۲۷
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
یه لایه نازک باید بریزی
یعنی بطوری که زیاد نباشه ولی به سطح همه بیسکوییت ها برسه و پوشش بده روی بیسکوییت هارو
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۵ ۱۳۹۳/۴/۲۸
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
آهان .ممنون ک جواب دادی گلم الله جون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۵۴ ۱۳۹۳/۴/۲۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
صوفیا جون ..من خودم امتحان نکردم ...اما خاله ام وقتی پان درست میکنه همه مواد رو یک دفعه وانیلی و سفید درست میکنه و کره و خامه اش رو که زد به دو قسمت تقسیم میکنه و یه قسمتش رو کاکائویی میکنه ....
اینم یه راه تنبلونه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۲۰ ۱۳۹۳/۴/۳۰
ازی
کاربر جديد
|
108
|
72 پست
عالی بود الهه جان.ممنون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۲۰ ۱۳۹۳/۴/۳۱
nasim33
کاربر جديد
|
11
|
8 پست
الهه جان چه خوشگل درست کردی من یکی دوباری خوردم این دسر ولی روش درست کردنشو بلد نبودم مرسی که آموزش دادی عزیزم دستهای هنرمندت درد نکنه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۴ ۱۳۹۳/۵/۶
گنجشکک اشی مشی
کاربر جديد
|
208
|
84 پست
آخ جووووووووووووووووون . منم پان درستیدم . خیلی خوب و خوشمزه شده بود . ممنون از راهنمایی های همتون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۵۰ ۱۳۹۳/۵/۷
nasrin64
یک ستاره ⋆
|
1716
|
1126 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۵۳ ۱۳۹۳/۵/۷
nasrin64
یک ستاره ⋆
|
1716
|
1126 پست
اینم پان من اول ماه رمضون درست کرده بودم الهه جان دستت درد نکنه البته به خاطر وقت کم چون نزدیک افطار شده بود دخترمم خیلی دوروبرم میچرخید نتونستم قشنگ تزیین کنم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۲۸ ۱۳۹۳/۵/۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه راه تنبلونه برای پان ......
کل مواد رو توی یه قابلمه و همونطور سفید روی گاز بذارین ..وقتی به غلظت دلخواهتون رسید با ملاقه به دو قسمت تقسیمش کنین و وقتی تقسیم شد به یه قسمتش وانیل و به یکی گودر کاکائو بزنین ..البته بهتره پودر کاکائو رو تو مقدار کمی آب جوش حل کنین تا خوب حل شه و دون دون توی پان نمونه ...
من که امتحان کردم و جواب داد .... مخصوصا برای مواقعی خوبه که چند برابر دستور درست میکنین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۵۵ ۱۳۹۳/۵/۱۱
nasrin64
یک ستاره ⋆
|
1716
|
1126 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۰۴ ۱۳۹۳/۵/۱۶
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
سلامممممممممممممممممممم.هورااااااااااااااا.بالاخره من پان درست کردم.ههههههههههه.اصلا مثه اون دفعه ک درست کردم نشد
فقط تونستم ی رنگ درست کنم.
ترسیدم خراب بشه
ایشالله دفعه بعد کرم دو رنگ درست میکنم
الهه جون ممنون ازت و همچنین از ریتا ی عزیزم ممنونم ک این اموزشهای خوشمزه رو بهمون یاد میدن
گذاشتمش تو یخچال
شب ک خواستیم اوووم بخوریمش عکس میندازم و میذارم اینجا
وای حس میکنم خیلی خوشمزه شده
راستی الهه جون ی چی بگم
من حس میکنم اون دفعه مواد کیک فنجانی سه دقیقه ای رو استفاده کردم ک اون اندازه کم شد
ههههههههههههههههههههه
البته حس میکنم
چون کل موادم اون سری شاید هفت یا هشت قاشق بیشتر نشده بود
ههههههههههههههه
ب هر حال این دفعه درست شد
هههههههههههه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
7 از 9
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات