
بانو :
سلام دوستان
1) برای تعداد 25 نفر تا 30 نفر اندازه مواد رو چجوری باید تنظیم کنم؟
2) اگه بخوام قالبی برگردونم و تزئینش کنم، چکار باید بکنم، حتما باید پودر ژلاتین اضافه کنم؟ چه مقدار؟
میام جوابتونو می خونم
قبلا ممنونم

بانو جان ....
در کنار این دسر دسر دیگه ای هم داری یا نه ؟
من همیشه هم ژله دارم و هم پان برای همین برای من یه دستور 20 نفر رو جواب میده چون همه پان رو بلا استثنا میخورن ...
میزانش بستگی به تعداد دسرهات و اشتهای مهمونات داره ... اگه مهمونات خیلی تو فاز رژیمن و دسر دیگه ای نداری یک و نیم برابر دستور جواب میده
اما اگه بخورن و شیرینی دوست دو برابر بذاری بهتره ..چون مطمئنی کم نمیاد
راستش من خودم قالبی درست نکردم ولی شنیدم ژلاتین نمیخاد و باید یه کم فرنی ات غلیظ تر باشه ... تو گوگل بزن پان اسپانیای قالبی تا به جواب بهتری برسی