خانه
2.02K

پای بانوفی

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۴/۸/۲۳
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    پای بانوفی

    مواد لازم:

    بیسکویت دیجستیو یا (ساقه طلایی) ۲۵۰ گرم

    کره ۱۲۰ گرم

    شکر قهوه ایی ۱ قاشق سوپخوری

    شیر عسلی ۱ قوطی

    موز ۳ عدد بزرگ

    خامه فرم گرفته ۲ پیمانه

    پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری

     

    دستور غذا

    ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.

    شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .

    چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.

    ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صافکنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید.

    روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید

    .

     

    پای بانوفی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان