*mohadese* :
اهو جونممممممم دمکنیو یادم میدی؟اینکه اون نوار دور تا دورش باید چند سانت بزرگتر از محیط دایره باشه؟اضافیشو با دست حین چرخ پیلی میدم؟پهناش باید چقدر باشه؟چقد کش بزارم؟یدونه همینطوری دوختم خیلی اشتباه شد.لطفا بم یاد بده اصولشو گلم
برای دوخت دم کنی ابتدا لازمه یه دایره به اندازه ی درِ قابلمه بعلاوه ی 3 سانت زاپاس روی پارچه برش بزنی یه دایره ی دیگه دقیقا اندازه ی دایره ی قبلی روی یک یا دو لایه پشم شیشه و یک لایه آستری هم برش بزنید .
آستری و پشم شیشه و پارچه ی اصلی روی هم قرار میگیرن و با دوختهای ساده یا تزئینی به همدیگه وصل میشن .
لایه ی روییِ دمکنی به چند مدل میتونه دوخته بشه . یه مدلش اینه که یه مستطیل به طولِ دورِ دایره بعلاوه ی 40 سانتی متر و عرضِ حدود 10 الی 14 سانت ( برای سایز کوچیک : 10 سانت . سایز متوسط : 12 سانت و سایز بزرگ 14 سانت مناسبه ) روی پارچه برش بزنید بعد دو طرفِ عرض این مستطیل رو به هم بدوزید و یه طرفِ طولش رو به صورت پیلی دار به لای ی زیری دم کنی بدوزید و طرف دیگه رو کش قیطونی بدوزید . در مرحله ی آخر دور تا دورِ دم کنی رو نوار اریب بدوزید یا حتی میتونید دوختِ دم کنی رو از داخل برید تا درزهاش بیفته بینِ دو لایه و مشخص نباشه در اینصورت دیگه نیازی به دوخت نوار اریب هم ندارید .
اگه دوست ندارید دورِ دم کنی تون پیلی بخوره میتونید طول مستطیل رو به اندازه ی دور تا دورِ دایره برش بزنید و مستطیل رو به صورت ساده به لایه ی زیریِ دمکنی بدوزید و طرفِ دیگه ی مستطیلو کش بدوزید .
دو روش دیگه هم برای دوخت دمکنی مرسومه که اگه خواستی بگو تا اونها رو هم برات توضیح بدم عزیزم .