*mohadese* :
اهو جون عشقم کشو باید چه جوری بدوزم؟من بالای اون مستطیل دور تا دورو ، دوبار تا کردم و یه دوخت از لبه اش رفتم و کشو با سنجاق قفلی از توش رد کردم.و گره زدم.چهرش خیلی قشنگ شد ولی خییییییلی سفت شد جوریکه خواستم رو در قابلمم دمکن نیمه کارمو امتحان کنم دستگیرش پیچش دراومد!!!اخه کشو شل میکنم اون نواره دیگه نمیخابه رو دمکنم و میاد بالا انگار که گشاده، سفتش که میکنم مدلش ظاهرا درسته و مثل عکسای اینترنتیه ولی تو عمل اصلا خیلی سخته استفادش
من از کش یه سانتی استفاده کردم گلم/اصول کش دوزیشو بم میگی چیکار کنم؟
به نظرم اگه از کش یک سانتی استفاده کنی و دقیقا به همون روشی که دورِ کاور در مربا رو دوختی اینجا هم کش رو به پارچه بدوزی بهتره چون وقتی روی کش دوخت میری یکم نرم تر میشه و بهتر میشه باهاش کار کرد یا میتونی به همین روشی که میگی انجامش بدی ولی از یه کشِ نرم تر استفاده کنی و یه مقدارم کشش رو بلندتر بگیر که زیادی تنگ نشه .
مدلهای دیگه ی دم کنی یکی اینه که عکسشو برات گذاشتم که کاملا یک تکه س و تقریبا به سایزهای مختلفِ در قابلمه میخوره و دوختشم خیلی راحته یکیم یه مدلیه که عکسشو نتونستم پیدا کنم اول مدل اصلا کش نمیخوره و اون قسمت دمکنی که روی در قرار میگیره از دو تا نیم دایره تشکیل میشه که وسط این نیم دایره ها یه درز داره ( خط قرمز ) که در قابلمه از داخل این درز میره توی دمکنی . یا میتونی اصلا دم کنی رو مثل عکس آخر یه لایه بدوزی .