خانه
1.27K

پیتزانیویورکی باطعم خامه

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۵/۴/۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    پیتزانیویورکی باطعم خامه

    واد لازم :
    فلفل سفید: یک قاشق مرباخوری
    لیمو ترش: نیم عدد
    خامه یا سرشیر یا خامه: ۱ فنجان
    خمیر پیتزا بزرگ: ۱ عدد
    گوشت ریش ریش شده نیم پز: ۲۰۰ گرم
    روغن زیتون: به مقدار لازم
    پنیر موزرلا: به مقدار لازم
    پیاز متوسط: ۱ عدد
    طرز تهیه پیتزا نیویورکی :
    ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

    خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

    پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.

    پیتزانیویورکی باطعم خامه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان