دستور پیراشکی سرخ کردنی,,,
تخم مرغ ۱۰عدد
شکر۲۰۰گرم,,,,,
روغن مایه ۲۰۰گرم,,,,
نمک ۱ق مرباخوری ,,,,
,وانیل به اندازه. کافی.
آرد کره ای. ۱۵۰۰کیلوگرم,,,,,
خمیر مایه. ۵۰. گرم,,,,,,,,,,
خمیرمایه را. ازپیش با۵۰۰ گرم آب ملایم وکمی شکرمخلوط کرده ,,,,وکنارمیگزاریم,,تامایه آماده. شود بعدتمام موادراباهم مخلوط کرده،,,,وآرد را. اضافه,میکنیم. وقتی مایه هم آماده شداضافه می کنیم و میکس میزنیم ,,,,خمیرباید تقریبا مثل خمیردانمارکی باشد اگه صفت بود باشیر شلش کنید ,,,,,مواد داخل کرم دانمارکی است فقط کمی شلتر ازکرم دانمارکی باشدبرای آماده شدن باید۱ساعتی درجایی گرم بماند,,,وبعد روغن مایع راروی گاز، گذاشته تقریبا داغ میکنیم. وآماده برای پختن. عکسشم میفرستم بفرمائید,,,,,درضمن روغن خیلی سرد یاداغ نباشدبفرمائید,,نوش جان,,,,,