۱۴:۴۷ ۱۳۹۲/۵/۷
سنا جون :
الان بهت میگم ایراد کارت کجا بوده:
ژله ات داغ بوده و داغی ژله باعث شده که رنگ پاستیل هات برن و به قول خودت همه شون یهو بی رنگ بشن
اما در مورد شناور شدن پاستیلهات :
تو اجازه نداده بودی که ژله ات سرد و غلیظبشه و همون طور داغ ریختی روی پاستیلهات و حتما حجم زیادی رو یه دفعه ریختی که شناور شدن
ببین من ژله آلوئه ورا رو توی قالب اصلی ام ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سرد بشه و به غلظت سفیده تخم مرغ برسه بعد با کمک یه پنس پاستیلها رو توی این ژله غلظ گذاشتم و با کمک پنس جهتشون رو اون طور که خواستم کردم .
یه کم دیگه صبر کردم تا بازم یه کمی ژله سفت تر بشه تا وقتی شکلات سنگی رو میریزم توی ژله نره البته ژله نباید برا شکلات سنگی کاملا ببنده ها ..چون اون طوری شکلات از ژله ات جدا میشه ...
خواستی امتحان کنی یهدونه از شکلات هات رو روی ژله بذار اگه کامل رفت توی ژله هنوز غلظت ژله ات کمه و باید کمی دیگه صبر کنی اما اگه یه کمش توی ژله رفت و بقیه اش بیرون موند خوبه
بازم سوالی بود در خدمتیم سنا خانوم