خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
1 از 1
11.3K
کافه گلاسه
۱۵:۲۷ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه نوشیدنی بسیـــــــــــــــــــــــار خوشمزه و دلچسب
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۱ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اول دستور خودم ...
این امتحانش رو خوب پس داده :
برای هر نفر:
یک لیوان سرخالی شیر
1.5 قاشق مربا خوری قهوه
4قاشق مربا خوری شکر
یک فنجان بستنی
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر و قهوه رو مخلوط میکنیم و میجوشانیم و در یخچال میذاریم تا خنک بشه ..بعد بستنی رو در لیوان میریزیم و لیوان رو باشیر قهوه سرد شده پر میکنیم
البته بهتره قبل از هر کاری باسس شکلات توی لیوان رو خط بندازیم و خوشگل کنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۲ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
توی تلویزیون یه بار یه مربی آموزش میداد خیلی راحت از این شیر قهوه های آماده استفاده کرد ...
ببین تکنولوژی چه کرده با بشر!!!!!!!!!!!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۳ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این دستور مال نته:
کافه گلاسه
شیر ۱ لیوان . پودر قهوه ۱ قاشق چایخوری . بستنی ۱ لیوان
خامه به مقدار لازم . سس قهوه یا شکلات اب شده به مقدار لازم
طرز تهیه : یک لیوان شیر را با پودر قهوه مخلوط کنید و درون قهوه جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا قهوه شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که نجوشد ) و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
برای سرو کردن و تزئین کافه گلاسه ابتدا با سس شکلات داخل لیوان چند خط بیندازید سپس شیر قهوه سرد را درون لیوان بریزید ، بستنی را کمی هم بزنید تا نرم شود و روی شیر قهوه بریزید ، مقداری سس شکلات اضافه کنید ، در انتها نیز روی بستنی ها خامه بریزید و روی ان را با سس شکلات تزئین کنید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۵ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
من الان عکس کافه گلاسه خودم رو ندارم ..من بستنی رو اسکوب زدم و روش رو سس شکلات ریختم و با شوکورول و یه شکلات قهوه خوشگل تزیین کردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۵ ۱۳۹۲/۴/۱۵
Nanayi joon
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
4285
|
6357 پست
ممنون عززززززززززززززززززیزم، خیلی تاپیکهاتو دوست دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۸ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
شکلات گلاسه هم مثل کافه گلاسه است منتها به جای پودر قهوه پودر کاکائو میخاد
و در نوع تنبلونه اش شیر کاکائو به جای شیر قهوه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۳۵ ۱۳۹۲/۸/۲۸
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
دوست دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۰:۵۲ ۱۳۹۳/۱/۱۰
عادی جون
کاربر فعال
|
1335
|
777 پست
بجای قهوه ازنسکافه استفاده کنین بهتروخوشمزه تزه.اصلش بانسکافه است
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۴۴ ۱۳۹۳/۱/۲۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
عادله جان قطعا باید از نسکافه استفاده کرد ..... اگر کسی بخاد از قهوه دم کردنی استفاده کنه باید قهوه رو دم کنه و بعد ازش استفاده بکنه .. وگرنه زبری قهوه دم نکشیده کافه گلاسه رو خراب میکنه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۲:۴۳ ۱۳۹۳/۲/۵
لیلی
کاربر فعال
|
993
|
661 پست
ممنون من خودم گاهی درست میکنم ولی واس ما معتادین قهوه هیچی قهوه دم کردنی نمیشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۹:۵۹ ۱۳۹۳/۴/۵
مریم الدوله
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6484
|
4222 پست
عالی بود عزیز جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۴۶ ۱۳۹۳/۹/۲۳
parisan1991
کاربر جديد
|
63
|
113 پست
عالی بود
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات