کدام زیتون خواص بیشتری دارد؟ سیاه یا سبز ؟
در سری مقالات مثبت سبز مفصل از خواص روغن زیتون برای بدن براتون گفتیم، اما در این نوشتار بر آن هستیم تا بیشتر درباره تفاوت زیتون سیاه یا سبز براتون بگیم. سوالی که شاید در ذهن خیلی از ماها باشه، که کدوم رنگ زیتون خواص بیشتری داره؟
قبل از هر چیز لازم به ذکره، زیتون سیاه یا سبز و یا کلا میوه های رنگی همگی سرشار از فلاونوئیدها و رنگدانه هایی هستند که همگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارن و تقریبا می توان گفت در این مورد برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارن و در یه سطح می باشند. در حقیقت زیتون هم به مانند فلفل دلمه ای که دارای چندین رنگ می باشد، تفاوت خاصی به لحاظ مواد مغذی و ویتامنی ندارند.
ارزش تغذیه ای کدام زیتون بیشتره؟
بیشترین ارزش غذایی زیتون برمی گرده به میزان روغن اون، همونطور که می دونین چربی زیتون سیاه و میزان کاروتنوئید اون بیشتره، بنابراین زیتون سیاه کمی از زیتون سبز غنی تر هستش. اما این حالت تا زمانی صحت داره که زیتون سیاهی که مصرف می کنین ذات خودش سیاه باشه و بواسطه دستکاری های صنعتی و با استفاده از ترکیبات آهن سیاه نشده باشه! البته سیاه کردن زیتون به روش صنعتی غیر مجاز نبوده و بر روی بسته بندی ها ذکر می شه، اما دیگر اون خواص مورد انتظار رو هم نداره!
پیشنهاد مثبت سبز
همونطور که گفتیم زیتون سبز و سیاه تفاوت چندانی نداره اما به لحاظ اطمینان و برخورداری از خواص بیشتر پیشنهاد ما استفاده از زیتون سبز هست زیرا یقین داریم که مورد دست کاری های صنعتی قرار نگرفته و کاملا خالص است.
در کل زیتون چه سیاه و چه سبز، سبب…
- لاغری و کاهش وزن می شه
- کمک به سلامت چشم می کنه
- درد مفاصل رو تسکین می بخشه
- و بسیار مفید در سلامت پوست و مو
- کمک به سلامت دستگاه گوارش هم می کنه