خانه
62.4K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست


    سس سالاد سزار

    این سس رو با دستورای مختلف درست میکنن که دو روش رو میگم.

    توی هر دو دستور مواد لازم تقریبا مشترکه.

    سیر 4 حبه
    آبلیمو 2 قاشق چایخوری
    سس خردل 1 قاشق غذا خوری اگر زیاد دوست ندارید 1/2 استفاده کنید.
    سس ورسترشایر 1 قاشق چایخوری
    فیله ماهی کولی 4 عدد
    نمک و فلفل
    پنیر پارمزان 1 پیمانه

    این مواد مشترک بودند از این به بعد فرق میکنه

    سس اول 3/4 پیمانه مایونز دارد و سس دوم 2 عدد زرده تخم مرغ

    برای هر دو دستور فیله ماهی رو ریز میکنیم و سیر رو ساطوری.
    نمک و فلفل + آبلیمو + خردل + سس ورسترشایر رو مخلوط میکنیم و به دلخواه یا مایونز یا زرده تخم مرغ هم میزنیم.

    سس ورسترشایر مخلوطی از فیله کولی . سس گوجه . زنجبیل . روغن زیتون . پیاز . تمبر . سیر . فلفل . ملاسز آب جو . آب پرتقال . پوست لیمو و .... خیلی چیزای دیگه.

    طعم ماهی و سس ورسترشایر برای من خوشایند نیست و استفاده نمیکنم.
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲   ۱۱:۴۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان