۱۱:۴۶ ۱۳۹۲/۸/۱
سس سالاد سزار
این سس رو با دستورای مختلف درست میکنن که دو روش رو میگم.
توی هر دو دستور مواد لازم تقریبا مشترکه.
سیر 4 حبه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق غذا خوری اگر زیاد دوست ندارید 1/2 استفاده کنید.
سس ورسترشایر 1 قاشق چایخوری
فیله ماهی کولی 4 عدد
نمک و فلفل
پنیر پارمزان 1 پیمانه
این مواد مشترک بودند از این به بعد فرق میکنه
سس اول 3/4 پیمانه مایونز دارد و سس دوم 2 عدد زرده تخم مرغ
برای هر دو دستور فیله ماهی رو ریز میکنیم و سیر رو ساطوری.
نمک و فلفل + آبلیمو + خردل + سس ورسترشایر رو مخلوط میکنیم و به دلخواه یا مایونز یا زرده تخم مرغ هم میزنیم.
سس ورسترشایر مخلوطی از فیله کولی . سس گوجه . زنجبیل . روغن زیتون . پیاز . تمبر . سیر . فلفل . ملاسز آب جو . آب پرتقال . پوست لیمو و .... خیلی چیزای دیگه.
طعم ماهی و سس ورسترشایر برای من خوشایند نیست و استفاده نمیکنم.
ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲ ۱۱:۴۶