خانه
62.4K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست

    سنا : 
    میشه مزه دار کردن ماهی رو بگید که بخوایم سرخش کنیم، ماهی خوشمزه و خوب رو هم بهمون میگید

    سنا جان من به ماهی های ایران آشنایی ندارم ولی میدونم ایران هم ماهی سالمون هست. به نظر من خوبه. برای سرخ کردن هم میشه از دستوری که چند تا پست بالاتر گذاشتم استفاده کرد و بعد هم سرخش کرد به جای فر. خیلی خوش طعم میشه 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان