خانه
62.2K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۲/۷/۲۷
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستان عزیز از این به بعد می خواهم که شما را در زمینه آشپزی و شیرینی پزی راهنمایی کنم و در کنار هم لحظات خوبی را سپری کنیم.
    هر سوالی بود در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ساعت 11 تا 12 در خدممتون هستم.


    موفق باشید
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۲۷/۷/۱۳۹۲   ۱۳:۰۰
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ساناز افشار : 
    عزیزم پیجتو دیدم خیلی عالیه.
    عکسایی که گذاشتی خودت می گیری؟
    یه سوال
    بعضی موقع ها لازانیایی که درست می کنم خیلی خشک می شه
    می شه طرز تهیه سس لازانیا رو برام بنویسی؟

    زیباکده
    مرسی که به پیج سر زدی. آره گلم خودم عکس میگیرم.

    من برای سس لازانیا فقط پیاز داغ درست میکنم و با گوشت تفت میدم. رنگ گوشت که تغییر کرد رب و ادویه هایی که میخوام رو اضافه میکنم و تا بوی خامی رب گرفته شه. فلفل دلمه هم میریزیم. گاهی ذرت و نخود هم استفاده میکن با قارچ.

    کمی آب اضافه میکنم تا بجوشه و سس غلیظی بدست بیاد ولی خشک نشه. 

    سس بشامل هم که توی چند تا پست بالاتر توضیح دادم.

    لازانیا هارو داخل آب جوش میریزم و تا زمانی که تقریبا بپزه و بعد آبکش میکنم .

    ته قالبمو با کره کمی چرب میکنم و یه لایه لازانیا میچینم و یه لایه گوشت یه لایه سس بشامل. لایه آخر هم پنیر.

    توی فر یه ظرف آب بزارید بهتره. 
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سس بشامل همون سس سفید هست؟
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ساناز افشار : 
    سس بشامل همون سس سفید هست؟

    زیباکده
    بله ساناز جان تونستی پیداش کنی ؟
  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    آره عزیزم مرسی
    عکسات خیلی وسوسه انگیزن و الان یه عالمه گشنم شده
  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    من از این تاپیک خیلی خوشم میادددددددددددددددددددددددددددد
    ممنون ک انقدر عالی و کامل توضیح میدید
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    مرسیییی ساناز جان از محبتت
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    خواهش میکنم بهارک عزیز. خوشحالم که راضی هستی
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    میگو با خمیر بنیه


    این دستور خمیر بنیه از خانم رزا منتظمی هست

    مواد لازم و طرز تهیه خمیر بنیه

    شیر 1/2 پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد سفید 1 پیمانه یا 125 گرم
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری ( استفاده نکردم )
    بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
    نمک 1 قاشق سوپ خوری ( من خیلی کمتر استفاده کردم )
    فلفل مقداری

    بیکینگ پودر+ نمک و فلفل رو با شیر مخلوط میکنیم وتخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب هم میزنیم.
    روغن رو اضافه می کنیم + آرد که الک میکنیم و خوب هم میزنیم.

    بنیه ما آماده شده. من این مواد رو 1/3 کردم و حدود 15 تا میگو رو داخل میکسر با کمی پودر سیر ریز کردم ( میگو ها حتما خشک باشن )

    ار میگوها به اندازه ی یک اسکوپ جدا کردم و توی دستم گرد کردم و توی خمیر غلتوندم و داخل روغنی که داغ شده سرخ کردم با حرارت متوسط.

    نوش جونتون
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    ممنون من دنبال خمیر بنیه بودم
    راستی کنتاکی چطوری درست میشه، من پودرشو گرفتم، سینه مرغ رو میزنم تو تخم مرغ و میزارم تو این پودر اما اصلاً مثل بیرون باد نمیکنه و حجم دار نمیشه، چیز دیگه ای هم باید اضافش بشه؟
  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    ممنون من خیلی دوست دارم بدونم چرا مزه فلافل های بیرون با منزل فرق میکنه
  • leftPublish
  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    yasi
    کاربر جديد|173 |139 پست
    ممنون قاشق و چنگال جان
    میشه طرز تهیه آش انار رو هم بگید
  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    طرز تهیه خورش آلو رو میگید
  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ستاره : 
    ممنون من دنبال خمیر بنیه بودم
    راستی کنتاکی چطوری درست میشه، من پودرشو گرفتم، سینه مرغ رو میزنم تو تخم مرغ و میزارم تو این پودر اما اصلاً مثل بیرون باد نمیکنه و حجم دار نمیشه، چیز دیگه ای هم باید اضافش بشه؟

    زیباکده
    ستاره جان مرغ رو که کمی تر هست به آرد ساده آغشته کن و بعد توی تخم مرغ بغلتون و در آخر با پودر سوخاری و بعد توی روغن داغ سرخ کن.
  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    سنا : 
    ممنون من خیلی دوست دارم بدونم چرا مزه فلافل های بیرون با منزل فرق میکنه

    زیباکده
    سنا جان از تخم مرغ استفاده میکنی توی فلافل ؟  
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    yasi : 
    ممنون قاشق و چنگال جان
    میشه طرز تهیه آش انار رو هم بگید

    زیباکده
    عزیزم من این آش رو خودم درست نکردم. دستورشو برات از سایت همشهری پیدا کردم.


    مواد لازم:

    چغندر: یک عدد

    برنج: یک لیوان و نیم

    گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

    لپه: نصف لیوان

    انار، نعنا خشک و پیاز داغ به اندازه کافی .

    طرز تهیه:

    * چغندر را کوتراش (رنده) کرده می‌پزند .

    * گوشت کوبیده یا چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه ( گلوله‌هایی به اندازه یک فندق) در می‌آورند.

    * برنج و کوفته ریزه و نعنا خشک و پیاز داغ را به چغندر در حال پختن اضافه می‌کنند.

    * وقتی که برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و می‌گذارند به خوبی بپزد. در صورتی که آب انار ترش باشد ، یک یا دو استکان شکر به آن اضافه می‌کنند.

    * وقتی که آش به اندازه دلخواه سفت شد آن را در ظرف ریخته روی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنند.


  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    مروارید : 
    طرز تهیه خورش آلو رو میگید

    زیباکده

    عزیزم منظورت کدوم خورش آلو هست ؟ آلو مسما یا آلو اسفناج 
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    yasi
    کاربر جديد|173 |139 پست
    مرسی عزیز
    طرز تهیه سوپ ماکارونی رو هم میشه بگید
  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    yasi : 
    مرسی عزیز
    طرز تهیه سوپ ماکارونی رو هم میشه بگید

    زیباکده

    پیاز 1 عدد

    کرفس 3/4 پیمانه

    هویج 2/4 پیمانه

    آب مرغ 3 پیمانه

    ماکارونی ریز حلزونی یا ... 1/3 پیمانه

    نخود فرنگی1/3 پیمانه

    جعفری و آبلیمو برای سرو

    نمک و فلفل


    همهی مواد با توجه به طبع شما میتونه تغییر کنه. میتونید از رب استفاده کنید.

    پیاز رو تفت میدیم + سبزیجات خرد شده و آب مرغ رو اضافه میکنیم + نمک و فلفل.

    زمانی که جوش اومد ماکارونی رو اضافه میکنیم و زمان میدیم بپزه و جا بیفته. در آخر هم آبلیمو و جعفری رو اضافه میکنیم .


  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    تا حالا سوپ ماکارونی نشنیدم.
    مزه نودل می ده؟
  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۲/۸/۱۵
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ساناز افشار : 
    تا حالا سوپ ماکارونی نشنیدم.
    مزه نودل می ده؟

    زیباکده
    :)) به نظر من که یکی هستن. چون طعم سبزیجات بیشتره
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان