۱۳:۲۶ ۱۳۹۲/۷/۳
این رسپی مال نجما طارمی عـــــــــــزیزمه :
كيك اسفنجي:
اين كيك نسبت به بقيه كيك هاي اسفنجي راحت تره و خيلي هم خوب مي شه.كسايي كه مي خوان كيك تولد رو ياد بگيرن از همين جا شروع كنن.
تخم مرغ 6 عدد
آرد 2 پيمانه-1 قاشق سوپخوري يا 225 گرم
شكر 1پ+1قاشق سوپخوري يا 220 گرم
وانيل كمي
بيكينگ پودر 1و نيم قاشق چايخوري(BP)
آب جوش 2 قاشق سوپخوري
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.قالب گرد 25 سانتي را با كاغذ روغني بپوشانيد.آرد و (BP) را با هم الك مي كنيم
تخم مرغ ها را با هم زن برقي مي زنيم تا سفيد و پوك شود.سپس شكر را "به تدريج"اضافه كنيد و بعد از هر بار اضافه كردن خوب هم بزنيد .در نهايت آب جوش و آرد الك شده را اضافه كرده و به طور دوراني با هم مخلوط كنيد و درون قالب ريخته به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد