۱۳:۴۷ ۱۳۹۲/۷/۳
کیک اسفنجی 5 -10- 15
این کیک با استفاده از نشاسته ذرت درست می شه...راستش از نظر طعم یه کیک متفاوته...یه بار درستش کنید ...اگه دوست داشتید باز هم درستش کنید
طرز درست کردنش خیلی راحته...بعد از پخت حتما باید مرطوب شه و با خامه سرو بشه...مناسب برای پایه کیک های خامه ای و کسانی که برای مصرف آرد گندم محدودیت دارند
5 عدد تخم مرغ رو با همزن به مدت 8تا 10 دقیقه می زنید (می تونید مقداری وانیل یا رنده پوست لیمو بهش اضافه کنید) بعد 10 قاشق سوپخوری(غذاخوری پر) شکر رو به تدریج اضافه می کنید و به هم زدن ادامه می دهید...بعد 15 قاشق غذاخوری(سر صاف) نشاسته ذرت رو اضافه می کنید و تا زمانی که نشاسته در مایه حل بشه به زدن(با هم زن ) ادامه می دهید.
می تونید از روش تهیه کیک های اسفنجی(جدا زدن زرده و سفیده و ...) هم استفاده کنید