خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
1 از 1
16.4K
کیک شیفون موکا
۱۳:۴۷ ۱۳۹۲/۵/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اگه مثل من شکلات دوست دارید این کیک شکلاتی رو از دست ندید
من که خــــــــــــــــیلی دوستش میدارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۸ ۱۳۹۲/۵/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
دستور خانم فرنوش عسگرزاده در هنر آشپزی:
مواد لازم:
پودر کاکائو / یک سوم پیمانه
قهوه ی فوری /یک ویک دوم قاشق سوپخوری
آب جوش /90میلی لیتر
شکر / یک پیمانه
زرده ی تخم مرغ / 3عدد
روغن مایع / یک چهارم پیمانه
وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری
نمک / یک چهارم ویک هشتم قاشق چایخوری
سفیده ی تخم مرغ/ 4عدد
کرم تار تار / یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر / یک قاشق چایخوری
آرد / یک پیمانه
مواد لازم برای رویه کیک:
خامه صبحانه / یک دوم پیمانه
کره ی ذوب شده / یک ویک دوم قاشق سوپخوری
عسل یا شربت ذرت / یک قاشق سوپخوری
شکلات تلخ / 100گرم
نسکافه / یک قاشق سوپخوری
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۹ ۱۳۹۲/۵/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
طرز تهیه:
پودر کاکائو وقهوه ی فوری را در آب جوش حل نمایید وکنار بگذارید تا خنک شود. یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. در کاسه ی بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه ی شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائوی سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا مواد حجم پیدا کرده ورنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کمی کف کند، سپس کرم تار تار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده وسفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده واز ظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود، بقیه ی سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید ودورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی 23 سانتی متری را چرب نموده ومواد کیک را درون قالب بریزید و در فر، از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی از کیک به خلال دندان نچسبد. کیک را از فر خارج کرده و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
برای تهیه مواد رویه، خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود ولی نجوشد. کره وعسل را به خامه اضافه نمایید. شکلات خرد شده را نیز اضافه کرده واز روی حرارت بردارید. سریع شکلات را هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه را اضافه کرده ومواد را هم بزنید تا یکدست شود و سریع روی کیک سرد شده بریزید. کیک را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۹ ۱۳۹۲/۵/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
نکته:
1- این دستور325 گرم کربوهیدرات،60گرم پروتئین،170گرم چربی و3070کیلو کالری انرژی دارد.
2 -بافت این کیک بسیار لطیف ومرطوب می باشد ونیازی به استفاده از خامه در لابلای کیک نیست.
3- می توانید این کیک را در ظرف در بسته تا چند روز در یخچال نگهدارید. نه تنها بیات نمی شود بلکه بافت کیک مرطوب می شود.
4- اگر از قالب میان تهی طرح دار استفاده می نمایید حتما شیار هارا با روغن مایع چرب نمایید تا کیک به قالب نچسبد.
منبع: هنر آشپزی شماره79
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۰۴ ۱۳۹۲/۵/۱۲
بهزاد لابی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
26987
|
15940 پست
وای چه باحاله الهــــــــــــــه
راستش شربت ذرت دیگه چیه؟ خالی خالی هم میشه خورد؟!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۱۵ ۱۳۹۲/۵/۱۲
بهارک
یک ستاره ⋆
|
455
|
1240 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۱۶ ۱۳۹۲/۵/۱۲
بهارک
یک ستاره ⋆
|
455
|
1240 پست
شربت ذرت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۸:۰۸ ۱۳۹۲/۵/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
منم خودمم چون این شربت رو دیدم عسل ریختم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۲۹ ۱۳۹۲/۵/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ببینین یه سری چیزا رو میشه حذف کرد یا از جایگزینش استفاده کرد ..کرم تارتار یه پودر سفیده که برا اینکه سفیده بهتر فرم بگیره استفاده میشه و اگه نبود هم میشه حذفش کرد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۱۳ ۱۳۹۴/۵/۱۴
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
دیروز این کیک رو برای اولین بار درست کردم بسیار عالی شد ممنون از الهه بانوی کدبانو💝💝
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۶ ۱۳۹۴/۵/۱۷
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
نوش جونتون
حالا یه رسپی دیگه هم دارم اونم واقعا خوشمزه میشه ..... اونم حتما به زودی میذارم تو سایت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۷:۵۱ ۱۳۹۴/۵/۱۷
ASEMAN
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5562
|
3448 پست
بی صبرانه منتظر رسپی جدید هستم الهه جان کدبانو
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات