خامه رولتی
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ: ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 5 ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﺮ 150 ﮔﺮﻡ
ﺁﺑﺠﻮﺵ 2/1 ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ
ﺁﺭﺩ 150 ﮔﺮﻡ
ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑه ﻤﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ.ﺯﺭﺩﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ.
ﺁﺑﺠﻮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ.
ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﺩ . ﺑﻌﺪ ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﻒ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﯽ 40 ﺩﺭ 60 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ.ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺎﻟﺖ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ،ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﺩ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺎﻥ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﯾﺪ،ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﻮﻟﻪ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮد ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪ.
ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺗﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺭﻭﯼ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿد.