خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
34.8K

کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


      
                          


    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۳   ۰۷:۴۸
  • leftPublish
  • ۰۷:۵۲   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    پیتزا گوشت و قارچ


    مواد لازم برای خمیر پیتزا:


    ۱٫۵قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری

    ۱ لیوان شیر گرم

    ۱ عدد تخم مرغ

    ۱ قاشق مربا خوری شکر

    ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر

    آرد به مقدار لازم


    مواد لازم برای روی پیتزا :


    ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

    ۲۵۰ گرم قارچ

    ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا

    ۳ قاشق غذا خوری پیاز داغ

    ۱ عدد فلفل دلمه ای

    ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه

    ۱ عددگوجه فرنگی برای تزیین

    نمک وفلفل وزرچوبه وآویشن به مقدار لازم

    روغن مقداری

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ویا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

    طرز تهیه خمیر: 


    به اندازه ۲لیوان آرد الک شده را در ظرفی ریخته وسط آن را باز کرده وتخم مرغ وخمیر مایه وشکر وبکینگ پودر را اضافه کرده مخلوط میکنیم وبعد کم کم شیر را اضا فه می کنیم تا خمیر آماده شود وچسبندگی نداشته باشد وبه مدت نیم ساعت خمیر استراحت کند تا خمیر آماده شود



    طرز تهیه مواد روی پیتزا :


    گوشت چرخ کرده رابا روغن و پیاز داغ ونمک وفلفل وزرچوبه تفت داده تا کمی گوشت سرخ شود وبعد رب گوجه را به آن اضافه کرده وکمی تفت دهید.ازقارچ می توان به دو صورت پخته یا خام استفاده کرد .سینی یا ظرفی که در آن می خواهید پیتزا را بپزید کمی چرب کرده و خمیر را باز کرده وبعد مقداری سس کچاپ روی آن با برس می مالیم مقداری پنیر پیتزا روی آن می پاشیم مواد گوشت و بعدقارچ و فلفل دلمه ای وپنیر پیتزا روی آن ریخته ودر آخر گو جه فرنگی خرد شده و آویشن را روی آن میریزیم در فر به مدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه می گذاریم تا بپزدالبته از هر مواد دیگری دوست داشته باشید می توانیدبه جای گوشت وقارچ استفاده کنید



    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۳   ۰۷:۵۴
  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    موپل
    کاربر جديد|60 |82 پست
    به به عالی بود مرسی
  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    خواهش میکنم ، نوش جون
  • ۲۰:۲۰   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    فریاد
    کاربر فعال|1018 |730 پست
    merci nazanin.vali Mavade lazemo dasture pokhtesho bikhial
    Faghat amade bashe beshinam ghashang bokhoram
  • ۲۱:۰۷   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    وووویییییییی پیتزا که عالیه ...هفته ای یبار میدرستم تو فر و هواپزم ....اینوهفته بدرستم عکسشو میذارم
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۳/۵/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
     

    طرز تهیه پیتزا میگو


     


    مواد اولیه :


    *خمیر پیتزا    یک عدد

    *سس گوجه فرنگی       به میزان لازم

    *پنیر پیتزا        ۱۵۰ گرم

    *گوجه فرنگی حلقه شده        یک عدد

    *قارچ متوسط حلقه شده      چهار عدد

    *میگو       ۲۰ عدد

    *آویشن         به میزان لازم


     


    طرز تهیه:


    خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص پخت پیتزا پهن می کنیم. روی خمیر را با استفاده از سس گوجه فرنگی پوشانده، ۵۰ گرم از پنیر پیتزا را روی سطح سس پخش می کنیم. حلقه های گوجه فرنگی و قارچ را برروی پنیر پیتزا ریخته، سپس میگوها را روی تمام قسمت ها پخش نموده و بقیه پنیر را به همراه آویشن روی آن می ریزیم. پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا پخته شود.


     


    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۳/۵/۱۳
    avatar
    naziii khanoom
    دو ستاره ⋆⋆|4494 |2538 پست
  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۳/۵/۱۷
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    مرسی
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۱۷
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    من یه بار تو رستوران پیتزا میگو خوردم. اما راستش خیلی خوشم نیومد.
  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۳/۵/۱۷
    avatar
    naziii khanoom
    دو ستاره ⋆⋆|4494 |2538 پست
    همچین گفتید بفرما فکر کردم الان پیتزا میدید منم ناهار نخوردم به هوای پیتزا
  • leftPublish
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۳/۵/۱۷
    avatar
    عسل *
    کاربر فعال|981 |546 پست
    آخه چرا با احساسات آدم بازی می کنین.
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۳/۵/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    naziii khanoom : 

    همچین گفتید بفرما فکر کردم الان پیتزا میدید منم ناهار نخوردم به هوای پیتزا
    زیباکده


    حاضرم برات درست کنم کی میای
  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۳/۵/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    بلوندی : 

    من یه بار تو رستوران پیتزا میگو خوردم. اما راستش خیلی خوشم نیومد.
    زیباکده


    گلم خودت میخوای پیتزا میگو یا پیتزا دریایی درست کنی اونها را مزه دار کن

    برای میگو میتونی ادویه مخصوص میگو ، کمی پودر سیر، چند تکه خرد شده فلفل دلمه ای ، نمک و چند قطره آبلیمو به میگوها اضافه کنی چند ساعت داخل ظرف دردار و توی یخچال بذار بعد برای استفاده میگوها را از داخل مواد در بیار و روی خمیر پیتزا بذار
  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۳/۵/۱۸
    avatar
    naziii khanoom
    دو ستاره ⋆⋆|4494 |2538 پست
    حیف که دوری وگرنه میومدم ...


  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    ماریا20
    کاربر فعال|290 |187 پست
    پیتزا رو میشه تو ماکروویو درست کرد اگه نکته ای هم داره بگید ممنونم
  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست


    اینم پیتزای دیشب من
  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا پپرونى

    مواد لازم

    خمیر پیتزا

    ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

    سس قرمز

    پنیر پیتزا

    سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

    گوجه فرنگی وفلفل دلمه

    ادویه

    روغن مایع

    طرز تهیه :ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد سپس خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد سپس سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر و کاملا سطح خمیر را باید بپوشاند) بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

    حالا سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا خوب بچینید و بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید و ظرف را داخل فر که از قبل گرم شده است قرار بدهید

    دما رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید و هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته و خمیر آن به رنگ طلایی در آمده است میتوانید آن را از فر بیرون بیاورید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.

  • ۱۷:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_قیفی

    مواد لازم

    سینه مرغ ۱۰۰ گرم

    قارچ ۳۰ گرم

    فلفل دلمه ای ۲۰ گرم

    پنیرپیتزا ۷۰ گرم

    خمیر پیتزا قیفی یك عدد

    پیاز ۲۰ گرم

    روغن ۲۰ گرم

    عصاره مرغ نصف قرص

    زیتون بدون هسته یك عدد

    طرز تهيه :ابتدا پیاز را داخل تابه و در روغن سرخ كنید و سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می كنیم و تفت می دهیم پس از آن فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کرده و روی آن عصاره مرغ می ریزیم و می گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می ریزیم و بطوری که کاملا سطح مواد را بپوشاند.

    بعد از یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد داخل خمیر قیفی شکل می ریزیم و روی آن را با فلفل دلمه ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد یا ۳۳۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سپس پیزای آماده شده را از فر خارج کرده و به شکل ذلخاه تزیئن کنید و بعد در حالی که هنوز گرم است سرو کنید. 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان