۱۵:۱۴ ۱۳۹۲/۱/۲۷
سنادو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
مواد لازم برای ۴نفر:
نان تست مکعبی برش خورده:۱۰۰گرم
ژامبون مرغ یا گوشت:۳۰۰گرم
نمک و فلفل:بمیزان لازم
پودر سیر:یک دوم قاشق چایخوری
کاهو پیچ:نصف یک کاهو
پنیر پارمژان رنده شده:۳قاشق غذا خوری
سس ورچستر:بمیزان دلخواه
روغن زیتون:۲قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا در فر تکه های نان را تست کرده حدودا یک ربع تا طلایی شود. سپس ژامبونها را به قطعات کوچک برش میزنیم و انها را در فر قرار میدهیم تا اندکی رنگ ژامبونها به قهوه ای متمایل شود.
در کاسه سرو سالاد کاهوهایخرد شده را ریخته به ان نان تست و ژامبون را که خنک شدند اضافه میکنیم. نمک و فلفل و پودر سیرو سس ورچستر و روغن زیتون را میریزم و مواد را هم میزنیم. در اخر پنیر پارمژان را روی سالاد میریزیم.