۱۵:۱۵ ۱۳۹۲/۱/۲۷
سنادو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
کوردن بلو با پنیر چدار
مواد لازم:
سینه مرغ و پیاز =از هر کدام یک عدد
پنیر چدار= سه قاشق غذاخوری
کالباس =سه ورق
پودر نشاسته ذرت= دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
تخممرغ= دو عدد
پودر سوخاری= پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت میخوابانیم. بعد سینهها را با بیفتککوب میکوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در آید. کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت میبندیم و آن را در تخممرغ زدهشده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو میبریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم.
یک روش دیگر هم این است که بعد از فرو کردن در پودر سوخای و مالیدن روغن به روی آن کوردن بلو ها را در فر قرارا دهیم.
یکی دیگر از روش های متفاوت این است که سینه مرغ را چرخ می کنند و به مانند رولت تهیه می کنند.