طرز تهیه گنوچی گل کلم
مواد اولیه :
نیم کیلو گلِ گل کلم ( ساقه های گل کلم را جدا کنید و فقط گل آن را وزن کنید )
2 عدد تخم مرغ
4 فنجان آرد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
3 قاشق غذاخوری کره
2 جوانه رزماری برای تزئین
طرز تهیه :
گل کلم را حدود 15 دقیقه در آب جوش بجوشانید تا خیلی نرم شود.
1399020994.jpg)
بعد از اینکه گل کلم خنک شد آن را داخل غذاساز ریخته و حدود 1 دقیقه آن را میکس کنید تا کاملا له شود .
13990209125.jpg)
به گل کلم پوره شده تخم مرغ ، آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید .
همه ی مواد را با دستان خود به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا زمانی که یک خمیر تشکیل شود.
در صورتیکه خمیر شما خیلی نرم شد میتوانید کمی آرد بیشتر به آن اضافه کنید .
13990209156.jpg)
کمی آرد روی یک سطح صاف ریخته و خمیر را روی آرد بگذارید .
خمیر را به صورت یک توپ شکل دهید و سپس آن را به 4 قطعه مساوی برش دهید.
هر قطعه را دوباره نصف کرده و سپس خمیر را به شکل زیر برش دهید .
13990209219.jpg)
گنوچی را درون آب جوش قرار دهید و به آرامی هم بزنید وقتی گنوچی روی سطح آب شناور شد ، 1 دقیقه دیگر به ان اجازه ی پخت بدهید .
13990209266.jpg)
سپس گنوچی ها را داخل کره ذوب شده سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود .
