طرز تهیه مرغ سرخ شده
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم سینه مرغ
2 عدد تخم مرغ
آرد : به مقدار لازم
1 قاشق سوپخوری خردل
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
سینه مرغ را به نوارهای ضخیم برش دهید و کمی با بیفتک کوب آن را بزنید .
روی نوارهای مرغ مقدار نمک . فلفل و خردل بریزید .
مرغ را درون آرد فرو کرده و هر دو طرف آن را داخل آرد بغلتانید .
تخم مرغ ها را در یک کاسه هم زده و مرغ را داخل آن بیندازید ( در صورت دلخواه میتوانید کمی زعفران به تخم مرغ اضافه کنید تا مرغ خوشرنگتر شود ) .
مقدار کمی روغن را روی حرارت متوسط داغ کرده و مرغ ها را به مدت چند دقیقه از هر طرف داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شوند .
مرغ را با سس خردل یا سس کچاپ میل کنید .