طرز تهیه گل کلم سوخاری
مواد اولیه :
1 عدد گل کلم کوچک ( ساقه های آن جدا شده و فقط گلهای آن باقی بماند )
3 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان آرد سوخاری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن نباتی برای سرخ کردن
طرز تهیه :
گل گل کلم را به قطعات کوچک متوسط خرد کنید.
بسته به اندازه تکه های شما ، آنها را در آب شور به مدت 7-9 دقیقه بجوشانید.
آرد سوخاری را به یک کاسه کوچک اضافه کنید.
در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
قطعات گل کلم را درون مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و سپس آن ها را داخل ارد سوخاری بغلتانید .
روغن نباتی (حدود 4 قاشق غذاخوری) را به یک تابه اضافه کنید.
گل کلم را به مدت 3-4 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که از هر طرف قهوه ای طلایی شود.