طرز تهیه املت کدو و بادمجان
مواد اولیه :
بادمجان : 1 عدد ( به صورت مکعب های کوچک خُرد شود )
کدو سبز : 1عدد ( به صورت مکعب های کوچک خُرد شود )
پیاز زرد : 1 عدد ( به صورت خلالی خُرد شود )
گوجه گیلاسی : 1 پیمانه
ریحان خشک : 2/1 قاشق غداخوری
پونه کوهی : 2/1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده : به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
سیر : 2 حبه
تخم مرغ : 6 عدد بزرگ
شیر : 4/1 پیمانه
پنیر پارمسان : 30 گرم
طرز تهیه :
ابتدا فر را با 200 درجه سانتی گراد روشن کنید .
بادمجان را به شکل مکعب های کوچک و پیاز را به صورت خلالی خُرد کنید و درون سینی فر بریزید .
گوجه های گیلاسی، ریحان خشک، پونه کوهی، فلفل قرمز خرد شده، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا به ادویه و روغن آغشته شوند .
سینی را به مدت 50 دقیقه درون فر بگذارید و هر 20 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید .
درون کاسه ای تخم مرغ ها را همراه با شیر، نمک و مقداری فلفل مخلوط کنید .
درون ماهیتابه یک قاشق روغن ریخته و پس از آن سیر رنده شده یا ریز خُرد شده را درون روغن کمی تفت دهید .
سپس سبزیجات پخته شده را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید .
تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و پس از آنکه تخم مرغ کمی سفت شد مقداری پنیر پارمسان روی آن بریزید .
تابه را به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی آن کمی طلایی شود .
نوش جان