طرز تهیه سیب زمینی شکم پُر
مواد اولیه :
4 عدد سیب زمینی بزرگ پخته شده
250 گرم بیکن ، خرد شده و سرخ شده
150 گرم پنیر چدار ، رنده شده
150 گرم پنیر خامه ای
3 عدد فلفل هالاپینو کنسرو شده ( ریز خرد شده )
2 قاشق غذاخوری کره
1/4 - 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
خامه ترش ، برای سرو
پیازچه تازه ، برای تزئین
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و خشک کنید و بدون آنکه پوست آن را بگیرید آن را آغشته به روغن زیتون و نمک و فلفل کرده و به مدت 60 الی 70 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا بپزد .
پس از سرد شدن کمی از قسمت بالای سیب زمینی را برش بزنید و قسمت اعظم مرکز را با قاشق بیرون آورده و یک دیوار نازک برای سیب زمینی باقی بگذارید .
در یک کاسه بزرگ قسمت داخلی سیب زمینی را با پنیر خامه ای ، پودر سیر ، کره نمک و فلفل ، مقداری از پنیر چدار ، مقداری از بیکن و مقداری فلفل هالاپینو مخلوط کنید .
داخل سیب زمینی ها را با این مواد به طور مساوی پُر کرده سپس باقیمانده های بیکن ، هالاپینو و پنیر چدار را روی آنها قرار دهید .
سیب زمینی ها را داخل سینی فر چیده و انها را داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی شود قرار دهید .
روی سیب زمینیها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کرده و میل کنید .
نوش جان