طرز تهیه خوراک کلم با پنیر
مواد اولیه :
200 گرم گل کلم بروکلی خرد شده
200 گرم گلِ گل کلم خرد شده
2 فنجان شیر ، در دمای اتاق
1.5 فنجان پنیر چدار ، رنده شده
1 فنجان پنیر گرویر یا پنیر چدار ، رنده شده
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق چایخوری سیر ، چرخ کرده
مغز گردوی خرد شده : به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
روغن زیتون ، در صورت نیاز
پیازچه تازه : برای تزئین
طرز تهیه :
کلم بروکلی ، گل کلم و سیر را با کمی روغن زیتون . نمک و فلفل مخلوط کرده و ته ظرف پخت قرار دهید .
ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کلم ها نرم شوند .
2 قاشق غذاخوری کره را درون یک قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر ایجاد شود.
به تدریج شیر را به آنها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله های آرد درون شیر کاملا حل شوند و سس کمی غلیظ شود .
نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنید .
خردل ، 1 فنجان پنیر گریور یا پنیر چدار را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا پنیرها آب شوند سپس کلم های پخته شده را به سس اضافه کنید .
مواد آماده شده را به ظرف منتقل کرده و 1.5 فنجان پنیر چدار را روی آنها بریزید سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه پنیرها آب شده و طلایی شوند در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید .
پس از اینکه پخت تکمیل شد ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود سپس آن را با پیازچه خرد شده تزئین کرده و سرو کنید .
نوش جان