طرز تهیه مرغ خامه ای
مواد اولیه :
1 کیلوگرم سینه مرغ
100 گرم کره
0.5 کیلوگرم قارچ
2 فنجان خامه
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
نمک و پودر سیر : به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
تابه را با کره گرم کنید.
سینه مرغ را از هر دو طرف در کره تفت داده و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شده و کاملاً پخته شود.
سینه مرغ را از قابلمه برداشته و کنار بگذارید.
به همان تابه، قارچ های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند.
اسفناج را به مخلوط اضافه کنید و بپزید تا اسفناج تقریباً نرم شود.
به تابه، مرغ، خامه، پارمزان، نمک و پودر سیر را اضافه کنید.
مخلوط را هم بزنید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند و بگذارید تا سس آن کمی غلیظ شود سپس غذا را تا خنک نشده سرو کنید.
این غذا را می توانید با نان ، پوره سیب زمینی یا با هر یک از پاستاهای مورد علاقه خود سرو کنید.