طرز تهیه ساندویچ مرغ
مواد اولیه برای تهیه مرغ :
نیم کیلو سینه مرغ ( خُرد شده به شکل نوارهای باریک )
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف فنجان آب لیمو
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس :
1 عدد خیار متوسط
1 فنجان ماست یونانی یا ماست پرچرب
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
1 عدد سیر رنده شده
نمک : به مقدار لازم
مواد لازم برای سرو :
نان پیتا یا باگت
کاهو خرد شده
گوجه فرنگی خرد شده
خیارشور خرد شده
پیاز یا پیازچه خرد شده
پنیر فتا
طرز تهیه :
مرغ را در یک کاسه متوسط قرار دهید و تمام مواد اولیه برای تهیه مرغ را به آن اضافه کنید.
آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید .
مرغها را داخل کیسه فریزر زیپ دار ریخته یا روی ظرف حاوی مرغ را کیسه فریزر بکشید و حداقل 2 ساعت یا ترجیحاً به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید .
برای تهیه سس خیار را رنده کرده و آب آن را با دستان خود بگیرید .
خیار را در یک کاسه با بقیه ی مواد اولیه برای تهیه سس مخلوط کرده و خوب هم بزنید .
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
برش های مرغ را اضافه کرده و از هر طرف حدود 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند .
مرغ را همراه با کمی کاهو خرد شده ، گوجه فرنگی ، خیارشور ، پیاز یا پیازچه داخل نان پیتا یا باگت بریزید .
پنیر فتای خُرد شده و سس را روی آن ریخته و سرو کنید .
نوش جان