خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاربر جديد|15

    قیمه پیچاخ:

    گوشت کوسفندی ۳۰۰ گرم

    پیاز متوسط ۲ عدد

    تخم مرغ ۴ تا

    خلال بادام نصف استکان کمترک!

    ادویه خورشتی

    زعفران و نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    گوشت ها رو باید مثل قیمه خودمون به قطعات کوچک..بلکه هم کوچکتر خرد کنیم

    ابتدا پیاز رو خلال می کنیم و با کمی روغن تفت می دهمیم وقتی پیاز زنگ گرفت یا به اصطلاح اشپز ها شیرین شد گوشت رو یه اون اضافه می کنیم بهتر کمی حرارت رو بالا ببریم تا گوشت به اب نی افته

    بعد از این که گوشت ها کمی سرخ شدند نیمی از ادویه ها رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم

    حدود ۲ تا ۳ لیوان اب به اون اضافه می کنیم یا در زود پز یا در دیگ معمولی اونه رو میپزیم

    بادام ها رو با ۱ استکان اب در یک قابلمه کوچک روی حرارت می گذاریم

    تا کمی نرم بشوند در انتهای پخت کمی کره به بادام هامون اضافه می کنیم و می تونیم در همین موقع کمی زعفران اب شده هم به بادام اضافه میکنیم تا رنگ بگیره

    گوشت پخته شده رو همراه با بادام های فن اوری شده! را در یک ماهی تابه میریزم تا کمی با هم بجوشند و اب اضافه اون تبخیر بشه

    نمک و فلفل و ادویه ها رو اندازه می کنیم بهتره کمی ابغوره هم اضافه کنیم …البته خیلی کم!

    وقتی میزان اب خورش به میزان دلخواه رسید تخم مرغ ها را دانه دانه روی خورش می شکنیم

    در انتها اون رو با زعفران و پیاز داغدیده تزیین کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل

    ویرایش شده توسط شربتی در تاریخ ۱۴/۱۰/۱۳۹۴   ۱۳:۵۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان