خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍰کشمش پلو اردبیلی:

    مواد لازم

    برنج پنج پیمانه
    شیر چهار پیمانه
    آب سه پیمانه
    کشمش 200 گرم
    نمک و روغن به میزان لازم

    کشمش پلو,کشمش پلویی,کشمش پلو با گوشت,آکاایران,کشمش پلو با مرغ,کشمش پلو,کشمش پلو با مرغ,کشمش پلو با میگو,کشمش پلویی,کشمش پلو با گوشت قلقلی,کشمش پلو اردبیل

    طرز تهیه
    ابتدا برنج را می شوییم، بعد شیر و آب را در قابلمه روی برنج ریخته، نمک و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم تا آب و شیر بخار شوند. قبل از این که برنج را دم کنیم،کشمش ها را روی سطح آن می ریزیم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشید که حتما حرارت زیر قابلمه کم باشد، چون شیر خیلی زود می سوزد و برنج را می سوزاند.

    آشپزی سنتی اردبیل

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان