خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞قیسی پلو:

    مواد لازم:

    1. روغن: ۳ قاشق سوپخوری
    2. قیسی: یک فنجان
    3. نمک، فلفل: به مقدار دلخواه
    4. جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
    5. برنج: ۵۰۰ گرم
    6. گوشت: ۵۰۰گرم
    7. آب: دو لیتر
    8. دارچین: یک قاشق مرباخوری
    9. کره آب شده: نیم فنجان

    طرز تهیه:

    گوشت را قطعه کرده آنرا با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید. سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده آنگاه برنج را که پخته‌اید موقع آبکش نصف آن را دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آنرا دم کنید، آنگاه که دم کشید می‌توانید آنرا میل نمایید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان