http://data-vocabulary.org/Recipe" id="recipe-1243" style="direction: rtl; color: #2d2d2d; font-family: Tahoma; font-size: 12px; line-height: normal; background-color: #e1e0dd;">
خوراک کوفته ریزه:
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">گوشت چرخ کرده 500گرم
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">برنج پخته (شفته) 120گرم
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">تخم مرغ یک عدد
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">سبزی کوفته( ساتوری) یک کیلو
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">فلفل دلمه 3عدد
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">گوجه فرنگی 3عدد
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">نمک+فلفل سیاه+جوز هندی به میزان دلخواه
- http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient">رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری
ﺭﻮﺘﺳﺩﺖﺨﭘ
- گوشت و برنج و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و جز را با هم مخلوط می کنیم، و آنقدر ورز می دهیم تا جسبندگی زیادی پیدا کند
- مواد را به اندازه نارنگی برداشته گرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید البته باید با حوصله سرخ کنید تا له نشوند .
- در یگ قابلمه بزرگ فلفل دلمه های ورقه شده و بعد گوجه ورقه شده را رویه هم میچینیم
- بعد کوفته های طلایی سرخ شده را به شکل حرم روی گوجه ها می چینیم ،
- در یک تابه کمی روغن ریخته وسه قاشق رب گوجه در آن تفت می دهیم
- جز هندی و فلفل نمک را اضافه می کنیم و بعد دو لیوان آب به سس اصافه میکنیم
- کمی که جوش آمد آن را روی کوفته ها ریخته و در قابلمه را میگداریم تا با حرارت کم بپزد به مدت نیم ساعت.
- کوفته باید با بخار سس بپزد.
این غذا را با نان و سبزی خوردن میل کنید.