خانه
88.1K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 قرمزه نخودچی (اصفهان):

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    1. گوشت گوسفند ۱۳۰ گرم، چرخ شده و بدون چربی
    2. آرد نخودچی ۱ پیمانه
    3. نمک و فلفل به مقدار لازم
    4. زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
    5. نعناع خشک ۲ قاشق مربا خوری
    6. رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
    7. آب ۵ پیمانه
    8. پیاز متوسط ۱ عدد، خرد شده
    9. پیاز متوسط ۱ عدد، رنده شده

    طرز تهیه:

    مرحله ۱ - در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

    مرحله ۲ - ۱ پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.

    قرمزه نخودچی

    مرحله ۳ - از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

    مرحله ۴ - در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.

    مرحله ۵ - قرمزه‌های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه‌ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

    نکات:

    ۱. گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود.

    ۲. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان