خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۶/۹/۵
    avatar
    کاربر جديد|41 |83 پست

    ‍ ‍ #خورش_انار_آلو 

    مواد لازم: 

    رب انار شيرين.          7 ق غ

    (رب انار شيرين طعمي ملس دارد)

    رب گوجه فرنگی           3 ق غ

    زعفران دم كرده به مقدار لازم 

    ادويه هاي دلخواه(پودر پاپريكا،پودر دارچين،فلفل سياه ر قرمز،پودر ادويه كاري،زردچوبه)

    قیسی و آلو خورشتي به مقدار دلخواه

    مرغ تكه تكه شده به مقدار دلخواه

    پياز متوسط.      4 عدد

    طرز تهيه: 

    پياز ها را نگيني خرد كرده و با كمي روغن و زردچوبه داخل تابه تفت میدهیم تا سبك بشود ، سپس مرغ ها را به همراه زعفران و ادويه ها اضافه ميكنيم و يك مقدار تفت میدهیم ، تفت كه خورد نصف ليوان آب به آن اضافه ميكنيم و درش را می‌گذاریم تا مرغ ها خوب مغز پخت بشوند.سپس در تابه را برميداريم و رب انار و رب گوجه و آلو و قیسی ها را اضافه و خوب هم ميزنيم .بعد در تابه را می‌گذاریم و يك ساعت زمان میدهیم تا خورش جا بيافتد.

    آشپزی سنتی اردبیل

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان