خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
93.7K
❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۹:۵۳ ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
پیتزا ترکیه
مواد لازم:
خمیر یوفکا؛
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم؛
کره ۵۰ گرم؛
اسفناج ۷۵۰ گرم؛
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم؛
پیاز ۱عدد؛
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت نوار های باریک در میاوریم و با اب پیاز دو ساعت بماند پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و کمی در روغن تفت میدهیم و بعد گوشت را به ان اضافه میکنیم اسفناج را در ظرف دیگر میپزیم و اب ان را کاملا میگیریم و بعد به مواد اضافه میکینم و بعد خمیر را بازکرده روی ان کره ی اب شده و کمی شیربافرچه میکشیم بعددوم خمیر را گذاشته و همین کار را کرده دوباره لایه سوم را گذاشته و کره زده و از مواد گوشتی داخل ان گذاشته و روی ان پنیر میگذاریم و به صورت لوله در میاوریم و با چاقو سه برش ایجاد کرده طوری که ازهم جدا نشوند و روی خمیر کره زرده ی تخم مرغ میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بماند
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات