خانه
93.7K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک گل کلم!

    بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد!

    نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!

    حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم!

    گل کلم رو با کمی نمک بپزین به حدی که له نشه!

    (تقریبا" 10 دقیقه)

    سینه مرغ رو چرخ کنین.

    یه پیاز درشت رو ریز خرد کنین و کمی سرخش کنین .

    هویج رنده شده رو هم آخرای سرخ شدن پیاز بهش اضافه کنین.

    پیاز،هویج،یک تخم مرغ کامل و مقداری شوید خرد شده رو با مرغ چرخ شده مخلوط کنین.

    (نمک،فلفل و ادویه دلخواه فراموش نشه!)

    مواد آماده رو توی یه ظرف نسوز که کمی کف و دیواره شو چرب کردین بریزین.

    گل کلم ها رو گل،گل  کنین!!

    خوب گل ،گله دیگه!!

    گلا رو توی ظرف گوشت بکارین یعنی فرو کنین!

    این شکلی!

    پنیر رو رنده کنین.

    (ترجیحا" چدار اما پنیر گودا و موزارلا هم گزینه های خوبی هستن)

    پنیر رو روی گل کلم ها بریزین و به مدت 30 دقیقه با حرارت 200 درجه توی فر بذارین.

    برای طلائی شدن روی گل کلم 10 دقیقه آخر قسمت بالای فر رو روشن کنین.

    نووووووش جان!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان