یک میان وعده (اسنک) ساده با استفاده از نانهای بیات
نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده می شن و غیر قابل مصرف،
توی این پست یکی از راه های ساده استفاده از این نان ها رو ببینین.
نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین!
(قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)
با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.
نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین.
سوسیس یا کالباس(البته خونگی)، قارچ،گوجه فرنگی،کنسرو ماهی و یا...
کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)!
کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.
می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین.
قالب رو توی فر با حرارت 180 درجه بذارین و 10 دقیقه بهش زمان بدین.