پنیر پیتزا رو خودتون درست کنین!!
مواد لازم:
شیر(خیلی هموژنیزه و استریلیزه نباشه!) 2 لیتر
قرص مایه پنیر 1/4
جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری
شیر رو به دمای 60 درجه برسونین و 30 دقیقه حرارت بدین .
جوهر لیمو رو به شیر اضافه کنین (ترجیحا" توی مقدارکمی آب حلش کنین)
همچنان شیر رو حرارت بدین.
قرص مایه پنیر رو توی 1/4 فنجون آب حل کنین و به شیر اضافه کنین و هم بزنین
چند دقیقه شیر رو با همین حرارت هم بزنین.
به شیر10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا دلمه بشه(منعقد بشه)
بعد با یه کارد تیز دلمه هارو ببرین
حالا نوبت مهم ترین قسمت یعنی پختن پنیره!
زیاد حرارت دیدن پنیر توی این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می شه
تقریبا" 15 دقیقه کافیه.
تیکه های پنیر رو توی صافی بریزین تا آبش بیرون بیاد
حاصل کار همچین چیزیه!!
که با قاشق چوبی تخت و بهتر از اون با دست باید خوب ورزش بدین!!
کمی نمک هم تو این مرحله اضافه کنین (اگه مایلین )
ادامه بدین!!هنوز ورز دادن می خواد!!
اونقدر کش و قوس بیارین پنیر بی زبون روتا کاملا" یه تیکه بشه!
پنیرو توی یه ظرف آب که چند تا تیکه یخ داخلش انداختین بذارین یه ساعتی بمونه
این باعث می شه پنیر منسجم تر بشه .
برای تازه موندن پنیر توی نایلون بپیچین وبذارین توی یخچال ویا فریزر.