خانه
93.5K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آشپزی یک کار هنری خوشمزه هست که باعث میشه آدم شادتر و سالم تری باشید . دوست داشتم يكسري از خلاقيت هايي كه در تهيه يا تزيين غذاها ميشه بكار برد رو براتون بگذارم 

    البته دستورالعمل ها  اینطوریه که وارد جزئیات نمیشه و از شما میخواد با خلاقیت خودتون اونها رو وارد فرایند اشپزی تون کنید تا غذای خاص شما ساخته بشه :)

    غذا علاوه بر اینکه خوشمزه هست و فرایند لذت بخش و لازمی هست، بخشی از فرهنگ هم محسوب میشه . برای همینه که وقتی به جایی سفر میکنیم دوست داریم برای اشنایی بیشتر باهاشون، از غذاهای محلی شون بخوریم :) من  هم تصمیم گرفتم در این بخش علاوه بر آموزش و پیشنهاد تهيه و تزيين  غذاهای خوشمزه، سری به غذاهای محلی بزنیم و آموزش ساده شون رو رو برای شما آماده کنیم

    ❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ترکیب کوکوی سبزی و کوکوی سیب زمینی

    این غذا رو تو ماهیتابه دو طرفه میشه درست کرد
    مواد کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی رو جداگانه درست کنید...کوکو سیب زمینی تخم مرغش کم باشه با سیب زمینی آب پز که شل نباشه و بشه شکلش داد
    بعو روغن رو میریزید...داغ که شد کوکو سبزی رو میریزید توش و زیرش رو کم میکنید بعد مواد کوکو سیب. مینی رو شکل میدید با دستتون و میزارید روش و در رویی و دو طرف رو سرخ میکنید

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دیزاین سالاد

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سالاد ماكاراني 

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سالاد شيرازي

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سالاد

  • leftPublish
  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سالاد

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سيب زميني سرخ شده 

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين كوكو سيب زميني

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كو كو سبزي و كو كو سيب زميني 

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوکوی سه رنگ



    مواد اولیه : برای 4 نفر

    مواد میانی:
    زرشک 100 گرم
    گردو (خرد شده) به میزان لازم
    پنیر پیتزا به میزان لازم

    مواد کوکو سیب زمینی :
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    تخم مرغ 3 عدد
    نمک به میزان لازم
    سیب زمینی (متوسط) 3 عدد

    مواد کوکو سبزی :
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    تخم مرغ 6 عدد
    سبزی (سبزی کوکو) 750گرم

    کوکوی سه رنگ درواقع ترکیبی از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزیست ولی زیبایی زیاد آن باعث میشود جزو غذاهای شیک و مجلسی محسوب شود.تهیه این کوکوی خوشمزه و زیبا برای میهمانیها واقعا پیشنهاد مناسبیست. 

    طرز تهیه:
    سیب زمینی ها رو خام رنده کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه میکنیم. توی تابه مورد نظر روغن رو داغ کرده و مواد رو داخلش میریزیم، در تابه رو هم میزاریم تا یک طرفش کاملا پخته و سرخ بشه. بعد از پخت یک دیس که بزرگتر از تابه هست رو روی تابه قرار میدیم و تابه رو برمیگردونیم تا کوکو بدون آسیب دیدن از تابه خارج بشه.(فقط کافی یک طرف کوکو سرخ بشه) 
    در تابه ای جدا کوکوی سبزی رو هم با تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه مخلوط میکنیم و داخل تابه قرار میدیم تا یک طرفش سرخ بشه و به همون شیوه ذکر شده از تابه خارجش میکنیم. 

    داخل ظرف مورد نظر یکی از کوکوها رو قرار میدیم به صورتی که طرفی سرخ نشده روبه بالا باشه. در مرحله بعد اول پنیر پیتزا سپس گردو و زرشک و دوباره پنیر رو روی کوکو به ترتیب اضافه میکنیم. در آخر هم لایه کوکوی دیگه رو از طرف سرخ نشده روی مواد میزاریم و کمی فشار میدیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر که از قبل داغ شده میزاریم تا پنیر آب بشه و دو لایه بهم بچسبن.

    نکات:
    1)میتونید پنیر پیتزا رو از لایه میانی حذف کنید و به جاش از مقدار بیشتری زرشک و گردو استفاده کنید.البته زیبایی خاص این غذا با وجود لایه بین با پنیر پیتزا بیشتره. 
    2)میزان مواد تقریبی نوشته شده شما با توجه به مقدار همیشگی مصرف خانوادتون برای یک وعده کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی مواد استفاده کنید. 
    3) برای تزیین میتونید از زرشک ، پوره سیب زمینی ، خیار شور و گوجه استفاده کنید. 
    4)در یکی از عکسها میبینید که لایه وسط تقریبا زردرنگ هست و این به دلیل اضافه کردن مخلوط سیب زمینی آبپز ، تخم مرغ و زعفران به جای زرشک و گردو است.

    نوش جان

  • leftPublish
  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوکوی شطرنجی


    ابتدا یک کوکوی سبزی و یک کوکوی سیب زمینی درست کنید. من اینجوری درست کردم

    نیم کیلو سبزی کوکویی با سه عدد تخم مرغ و نمک و فلفل برای کوکو سبزی

    سه عدد سیب زمینی و یک پیاز درشت رو چرخ کردم و ابش رو گرفتم با سه عدد تخم مرغ و ادویه مخلوط کردم برای کوکو سیب زمینی

    برای راحتی کار بهتره در تابه رژیمی مستطیلی درست کنید.دو طرف کوکو رو بزارید سرخ بشه ولی برش نزنید

    هر کدوم رو تو سینی برگردونید و بزارید خنک بشن

    بعد با چاقوی تیز به صورت نوارهایی به اندازه ی دلخواه برش بزنید

    تابه رو بشورید و خشک کنید.لازم به ریختن روغن نیست.حالا برشهای کوکو رو یکی در میون کنار هم داخل تابه بزارید.یک عدد تخم مرغ رو با چنگال بزنید و با برس یا پشت قاشق روی اون بکشید .لابه لای درزها هم کمی بریزید (اینکار برای چسبیدن لایه های کوکوست)ردیف بعدی رو به صورت عکس بزارید و باز تخم مرغ بمالید

    نیازی به مالیدن تخم مرغ زیاد نیست .کمی که لایه ها رو با دست فشار بدید خوب به هم میچسبه

    من اول فکر میکردم یک دونه تخم مرغ کمه ولی کافی بود.بیشتر از این بوی تخم مرغ میگیره

    حالا کوکوی ما آمادست که باز دوباره بره روی حرارت

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     مدل های خوشمزه تزیین آش رشته در ماه رمضان

    مدل های خوشمزه تزیین آش رشته در ماه رمضان

    تزيين آش

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     تزيين كشك بادمجان 

  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين كشك بادمجان 

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دکتر پروفسور ترکیه  بهترین نوع نگهداری گوجه فرنگی را آموزش می دهد که از شیوه های دیگر بهتر ور احت تر است. در قابلمه آب را جوشانده و گوجه فرنگی هار ا با پوست چهار قسمت کرده و فقط بمدت 1 دقیقه داخل آب جوش می اندازیم دقت کنید دقیقا 1 دقیقه باشد و بیشتر از این مقدار نباشد چون طعم و مزه گوجه فرنگی از بین می رود سپس گوجه فرنگی ها را همانطور که داغ است در شیشه ریخته  وقتی پر شد کمی با پشت قاشق فشار داده تا فضایی بین آنها وجود نداشته باشد سپس مقداری روغن زیتون یا روغن مایع آفتابگردان رویش ریخته تا هوای آنها گرفته شود درب شیشه ها را هم یک لحظه در آب می جوشانیم تا تمیز و استریل شود در دمای اتاق در جای خنک و یا در یخچال نگه داری می کنیم بهترین شیوه نگهداری گوجه فرنگی برای زمستان است

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين قرمه سبزي 

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين قرمه سبزي

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ایده برای سرو الویه

    سرو کردن الویه داخل قیف بستنی

  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان