خانه
93.5K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آشپزی یک کار هنری خوشمزه هست که باعث میشه آدم شادتر و سالم تری باشید . دوست داشتم يكسري از خلاقيت هايي كه در تهيه يا تزيين غذاها ميشه بكار برد رو براتون بگذارم 

    البته دستورالعمل ها  اینطوریه که وارد جزئیات نمیشه و از شما میخواد با خلاقیت خودتون اونها رو وارد فرایند اشپزی تون کنید تا غذای خاص شما ساخته بشه :)

    غذا علاوه بر اینکه خوشمزه هست و فرایند لذت بخش و لازمی هست، بخشی از فرهنگ هم محسوب میشه . برای همینه که وقتی به جایی سفر میکنیم دوست داریم برای اشنایی بیشتر باهاشون، از غذاهای محلی شون بخوریم :) من  هم تصمیم گرفتم در این بخش علاوه بر آموزش و پیشنهاد تهيه و تزيين  غذاهای خوشمزه، سری به غذاهای محلی بزنیم و آموزش ساده شون رو رو برای شما آماده کنیم

    ❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    آدم گرسنش میشه اون کتلته واسه گول زدن بچه ها عالی بودن اصولا مامانا واسه غذا دادن به بچه هاشون دردسر دارن اون کشک بادمجونه هم واسه من عالی بود البته اصولا من کشک بادمجونو به هر شکل و شمایلی ببینم استقبال گررررمممم می کنم
  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خلاقيت در تهيه يه دسر ساده 

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تهيه سس قرمز تند

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سس هوموس

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سس باربیکیو

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سس قارچ

  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دلمه_کاهو
    دلمه_پیاز
    دلمه پیاز و دلمه کاهو با آکواریوم خوردنی

    مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی.
    برگ های کاهو رو بعد از شستن چند دقیقه ای داخل آب جوشوندم.
    برای پیاز هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن.
    وقتی دلمه هارو پیچوندیم کف قابلمه رو روغن میریزیم و به صورت فشرده داخل قابلمه میذاریم. نصف فنجان آب از کناره ظرف میریزیم و دم میذاریم. برای دلمه پیاز یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم.
    ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه

  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     ســس انـبه

    مواد لازم برای یک پیمانه

     پودر انبه:                                            دو قاشق سوپخوری

     سرکه سفید:                                          ۲/۳  پیمانه

     آب:                                                    نصف پیمانه

     نمک:                                                   نصف قاشق چایخوری

     فلفل قرمز:                                            نصف قاشق چایخوری

     رب گوجه‌فرنگی:                                    یک قاشق غذاخوری

     طرز تهیه

    پودر انبه را با سرکه سفید، آب، نمک، پودر فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده، در قابلمه لعابی مناسبی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، مواد را مرتبا هم می‌زنیم تا غلیظ شود. این سس را پس از سرد شدن در ظرف شیشه‌ای ریخته و با در بسته یک الی دو ماه در یخچال ماندگاری دارد.

     نکته

    اگر سس گلوله شد از صافی یا الک رد کنید.

    سس انبه برای انواع ساندویچ فلافل، همبرگر، سوسیس و اسنک قابل مصرف است.

    فلافل با سس انبه

    falafel

     غذای کشور لبنان

     مواد لازم برای چهار تا شش نفر

     نخود:                                       ۵۰۰ گرم

    پیاز رنده شده:                               دو عدد

    سیر:                                          دو حبه

    تخم‌مرغ:                                    سه عدد

    پودر انبه:                                   یک قاشق چایخوری

    فلفل سیاه:                                   یک قاشق چایخوری

    نمک:                                         یک قاشق چایخوری

     طرز تهیه

    نخود را پاک کرده، شسته و ۲۴ ساعت در آب خیس می‌کنیم. در این مدت دو الی سه بار آب آن را عوض می‌کنیم، آن را در آبکش ریخته تا آب نخود گرفته شود، سپس نخودها را دو بار با چرخ‌گوشت چرخ می‌کنیم. نخودها را به همراه پیاز، سیر رنده شده، نمک، فلفل، پودر انبه و تخم‌مرغ‌ها کاملا مخلوط می‌کنیم. سپس با قاشق مقداری از مواد برداشته و در قالب مخصوص فلافل قرار می‌دهیم، سطح آن را صاف کرده و در روغن داغ در قابلمه کوچک (شیرجوش) با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم. بعد در صافی قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

     نکته

     می‌توانید به دلخواه در مواد فلافل از نصف پیمانه گشنیز خرد شده استفاده کنید.

    حتما برای تهیه ساندویچ فلافل مخلوط پیاز و جعفری خرد شده را فراموش نکنید.

    اگر فرصت نبود نخودها را از قبل خیس کنید می‌توانید سه الی چهار بار به همراه آب سرد روی حرارت قرار داده و به محض آن که آب به جوش آمد آن را در آبکش بریزید. ولی بهتر آن است که نخود ۲۴ ساعت در آب خیس بخورد و حتما در آبکش آب آن گرفته شود.

  • ۰۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ساندویچ_رنگی

    نون تست رو ازقطر برش میزنیم 
    ۴ ق غ کره یا سس مایونز
    ۲ عدد هویج پخته و رنده شده
    ۱عدد چغندر پخته و رنده شده
    ۱-۲ عدد سیب زمینی پخته و له شده
    ۱ عدد تخم مرغ آبپز رنده شده
    نمک و فلفل
    سس خردل


    کره رو با سس خردل و نمک و فلفل خوب مخلوط کنیم و ۴ قسمت کنیم .

    هرکدوم از هویج ، چغندر، تخم مرغ و سیب زمینی رو جداگانه با یک قسمت از کره مخلوط می کنیم.

    می تونیم به قسمت سیب زمینی سبزی خورذد شده اضافه کنیم.

    روی ورقه نان ۱/۴ مخلوط هویج بعد ۱/۴ مخوط تخم مرغ ۱/۴ مخلوط چغندر و ۱/۴ مخلوط سیب زمینی می مالیم.


    ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال میذاریم تا کره سفت شه️

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیتزا ترکیه 
    مواد لازم:
    خمیر یوفکا؛
    پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم؛
    کره ۵۰ گرم؛
    اسفناج ۷۵۰ گرم؛
    گوشت گوساله ۳۰۰ گرم؛
    پیاز ۱عدد؛
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    ابتدا گوشت را به صورت نوار های باریک در میاوریم و با اب پیاز دو ساعت بماند پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و کمی در روغن تفت میدهیم و بعد گوشت را به ان اضافه میکنیم اسفناج را در ظرف دیگر میپزیم و اب ان را کاملا میگیریم و بعد به مواد اضافه میکینم و بعد خمیر را بازکرده روی ان کره ی اب شده و کمی شیربافرچه میکشیم بعددوم خمیر را گذاشته و همین کار را کرده دوباره لایه سوم را گذاشته و کره زده و از مواد گوشتی داخل ان گذاشته و روی ان پنیر میگذاریم و به صورت لوله در میاوریم و با چاقو سه برش ایجاد کرده طوری که ازهم جدا نشوند و روی خمیر کره زرده ی تخم مرغ میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بماند

  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سالاد

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر دیزاین نون وپنیر و سبزی

    تزيين نون پنير و سبزي

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين سالاد

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ديزاين سالاد

  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين ماست و خيار

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یک روش جالب برای درست کردن کباب تابه ای

    مایه گوشتی رو روی یک مشما پهن میکنیم و با یک ظرف گرد قالب میرنیم ... وسطش یه تیکه پنیر پیتزا میذاریم و با کمک همون مشما دو طرفش رو روی هم میاریم و تو تابه سرخ میکنیم ...
    خيلي خوششششمزه ميشه 

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته_چین_کباب_کوبیده 

    موادلازم:
    برنج 3پیمانه
    گوشت (گوشت آماده برای کباب) 200گرم
    ماست 2قاشق غذاخوری
    روغن مایع 2قاشق غذاخوری
    زعفران یک قاشق غذاخوری
    گلاب 1قاشق غذاخوری
    هل (پودر) به میزان لازم
    گوجه فرنگی به میزان لازم
    آب 1چهارم پیمانه
    کره 50گرم

    طرز تهیه:برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید.
    برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.
    200گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و ... مخلوط کنید و خوب ورز بدید)قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
    اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.
    گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.
    حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو رویگوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.
    1چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.
    روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.

    نکات:1)زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید.
    2)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.
    3)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه.
    4)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید.

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک گل کلم!

    بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد!

    نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!

    حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم!

    گل کلم رو با کمی نمک بپزین به حدی که له نشه!

    (تقریبا" 10 دقیقه)

    سینه مرغ رو چرخ کنین.

    یه پیاز درشت رو ریز خرد کنین و کمی سرخش کنین .

    هویج رنده شده رو هم آخرای سرخ شدن پیاز بهش اضافه کنین.

    پیاز،هویج،یک تخم مرغ کامل و مقداری شوید خرد شده رو با مرغ چرخ شده مخلوط کنین.

    (نمک،فلفل و ادویه دلخواه فراموش نشه!)

    مواد آماده رو توی یه ظرف نسوز که کمی کف و دیواره شو چرب کردین بریزین.

    گل کلم ها رو گل،گل  کنین!!

    خوب گل ،گله دیگه!!

    گلا رو توی ظرف گوشت بکارین یعنی فرو کنین!

    این شکلی!

    پنیر رو رنده کنین.

    (ترجیحا" چدار اما پنیر گودا و موزارلا هم گزینه های خوبی هستن)

    پنیر رو روی گل کلم ها بریزین و به مدت 30 دقیقه با حرارت 200 درجه توی فر بذارین.

    برای طلائی شدن روی گل کلم 10 دقیقه آخر قسمت بالای فر رو روشن کنین.

    نووووووش جان!

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یک میان وعده (اسنک) ساده با استفاده از نانهای بیات

    نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده می شن و غیر قابل مصرف،

    توی این پست یکی از راه های ساده استفاده از این نان ها رو ببینین.

    نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین!

    (قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها  قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)

    با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.

    نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین.

     سوسیس  یا کالباس(البته خونگی)، قارچ،گوجه فرنگی،کنسرو ماهی و یا...

    کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)!

    کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.

    می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین.

    قالب رو توی فر با حرارت 180 درجه بذارین و 10 دقیقه بهش زمان بدین.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان