خانه
93.5K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آشپزی یک کار هنری خوشمزه هست که باعث میشه آدم شادتر و سالم تری باشید . دوست داشتم يكسري از خلاقيت هايي كه در تهيه يا تزيين غذاها ميشه بكار برد رو براتون بگذارم 

    البته دستورالعمل ها  اینطوریه که وارد جزئیات نمیشه و از شما میخواد با خلاقیت خودتون اونها رو وارد فرایند اشپزی تون کنید تا غذای خاص شما ساخته بشه :)

    غذا علاوه بر اینکه خوشمزه هست و فرایند لذت بخش و لازمی هست، بخشی از فرهنگ هم محسوب میشه . برای همینه که وقتی به جایی سفر میکنیم دوست داریم برای اشنایی بیشتر باهاشون، از غذاهای محلی شون بخوریم :) من  هم تصمیم گرفتم در این بخش علاوه بر آموزش و پیشنهاد تهيه و تزيين  غذاهای خوشمزه، سری به غذاهای محلی بزنیم و آموزش ساده شون رو رو برای شما آماده کنیم

    ❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پنیر پیتزا رو خودتون درست کنین!!

    مواد لازم:

    شیر(خیلی هموژنیزه و استریلیزه نباشه!)     2 لیتر

    قرص مایه پنیر        1/4

    جوهر لیمو       1 قاشق چایخوری

    شیر رو به دمای 60 درجه برسونین و 30 دقیقه حرارت بدین .

    جوهر لیمو رو به شیر اضافه کنین (ترجیحا" توی مقدارکمی آب حلش کنین)

    همچنان شیر رو حرارت بدین.

    قرص مایه پنیر رو توی 1/4 فنجون آب حل کنین و به شیر اضافه کنین و هم بزنین

    چند دقیقه شیر رو با همین حرارت هم بزنین.

    به شیر10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا دلمه بشه(منعقد بشه)

    بعد با یه کارد تیز دلمه هارو ببرین

    حالا نوبت مهم ترین قسمت یعنی پختن پنیره!

    زیاد حرارت دیدن پنیر توی این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می شه

    تقریبا" 15 دقیقه کافیه.

    تیکه های پنیر رو توی صافی بریزین تا آبش بیرون بیاد

    حاصل کار همچین چیزیه!!

    که با قاشق چوبی تخت و بهتر از اون با دست باید خوب ورزش بدین!!

    کمی نمک هم تو این مرحله اضافه کنین (اگه مایلین )

    ادامه بدین!!هنوز ورز دادن می خواد!!

    اونقدر کش و قوس بیارین پنیر بی زبون روتا کاملا" یه تیکه بشه!

    پنیرو توی یه ظرف آب که چند تا تیکه یخ داخلش انداختین بذارین یه ساعتی بمونه

    این باعث می شه پنیر منسجم تر بشه .

    برای تازه موندن پنیر توی نایلون بپیچین وبذارین توی یخچال ویا فریزر.

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
  • ۱۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یه پخت متفاوت از نودالیت یا

    روایتی تازه از نودالیت!

    یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود 3 دقیقه بجوشونین.

    بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی آبکش بریزین و آبش رو بگیرین!

    دو تا تخم مرغ رو بزنین(فقط به اندازه ای که زرده و سفیده مخلوط بشن)

    نودالیت رو که کاملا" خنک شده با تخم مرغ مخلوط کنین.

    کف یه قالب مستطیلی رو کمی چرب کنین و نودالیت رو داخلش بریزین

     و با پشت قاشق کمی فشار بدین تا کاملا" به هم بچسبن!

    قالب رو 10 دقیقه توی یخچال بذارین.

    بعد از ده دقیقه توی سینی فر (در صورت استفاده از فر)

    یا ماهیتابه برش گردونین.

    با کارد نودالیت رو دو تکه کنین .

    طرف دیگه رو هم کمی حرارت بدین.

    کمی از سس دلخواهتون روی هر تکه بریزین.

    چند ورقه پنیر و چند تکه سوسیس یا کالباس (البته خونگی) روی نودالیت بذارین

     و قطعه دیگه رو بذارین روش.

    یه بار دیگه نودالیت رو توی فر بذارین تا کمی پنیر ها ذوب شن.

    (ذوب پنیر توی ماهیتابه در بسته هم امکانش هست)

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزئین همبرگر و ساندویچ

    گاهی با ساده ترین امکانات و البته کمی ابتکار و خلاقیت می شه کارای جالبی کرد.

    مثل این ساندویچ شتر مرغی بامزه!

    سه تا چوب شور به عنوان گردن،

    سه تا زیتون سبز هسته در آورده به جای سر،

    دو تکه پنیر برای پاها،

    فلفل دلمه قرمز برای زبون،

    و چند پر جعفری هم برای تاج شتر مرغ به کار رفته.

  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فر ابتکاری!!

    شیرینی های بدون فر اکثرا" با روغن زیادی درست می شن و این هم برای سلامتی جسم ضرر داره هم سلامتی جیب!! منم فکر کردم به جاش آموزش  استفاده از یه فر ساده رو بهشون بدم .

    یه زیر قابلمه ی فلزی رو داخل یه قابلمه بزرگ بذارین و قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدین 5دقیقه قبل از قرار دادن کیک یا شیرینی گاز رو روشن کنین

    تا قابلمه گرم بشه حالا قالب کیک رو داخل قابلمه و روی شبکه ی فلزی (زیر قابلمه ای) بذارین و در قابلمه رو ببندین. حرارت بالای شعله دمای مورد نیاز برای پخت کیک هست.

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کدوی کیکی یا کیک کدوئی!!

    کدو        4 عدد

    گوشت چرخ شده    250 گرم 

    گوجه فرنگی        3 عدد

    قارچ       10 عدد

    فلفل دلمه    یک عدد

    سس مایونز     3 قاشق غذاخوری

    برنج پخته شده    یک پیمانه

    پیاز رنده شده     یک عدد

    کدوهارو ورقه ای ببرین و کف قالبتون بذارین(با پوست)

    (کف قالب رو با برس چرب کنین)

    مخلوط گوشت،پیاز و برنج رو روی کدوها بریزین

    فلفل دلمه ای نگینی خورد شده و قارچ ورقه شده رو روی مخلوط گوشت بریزین

    و در آخر گو جه فرنگی هارو روی همه ی مواد بچینین.

    یه لایه سس مایونز روی گوچه ها بریزین و لبه های کدو رو روی اونا بکشین

    30 دقیقه با پوشش فویل و 30 دقیقه بدون فویل با حرارت 200بذارین توی فر .

    نکته )نمک ،فلفل و افزودنی های دیگه به میل وذائقه ی خودتون بستگی داره.

    نکته )این غذا بدون روغن پخته می شه و تنها چربی مختصر مایونز رو داره.

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پنکیک کدو سبز

    ازین به بعد گاهی با یه غذای رژیمی تپل ها رو خوشحال می کنم!!

    مواد لازم:

    کدو سبز   2 عدد

    تخم مرغ   2 عدد

    آرد        1 پیمانه

    شیر    2 پیمانه

    نمک   کمی  

    روغن مایع   2 قاشق غذاخوری

    نکته ) این پنکیک بدون روغن و در فر پخته می شه!!

    حرارت فر 150 و مدت زمان پخت 10 دقیقه.

    (2 قاشق روغنی که توی مواد لازم بود داخل مواد ریخته می شه)

    با کمی روغن ظرفتون رو چرب کنین و طی چند بار پنکیک رو بپزین.

  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    يه خلاقيت خوشمزه 

    نون باگت رو از نصف میکنی زیر نون رو تو ظرف میذاری بعدش روش هرچی دوست داری میریزی میتونی مواد لازانیا یا کالباس و فلفل دلمه ای و چیپس بریزی و یه ورقه پنیر پیتزا بذاری رو اونا و لایه بالایی نون رو بذاری و روش رو با زرده تخم مرغ و شیر رومال کنی بعد کنجد بریزی روش بذاری تو فر خیلی خوشمزه میشه.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۸/۱۰/۱۳۹۴   ۱۳:۳۸
  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاپ کورن گل کلم 

    این پاپ کورن پرخاصیت را بخصوص برای کودکان خود تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

    مواد لازم:
    ▪️گل کلم: یک عدد، به گلچه‌های کوچک تقسیم شود.
    ▪️روغن زیتون: ‌3 قاشق غذاخوری
    ▪️نمک: ‌به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    • ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
    • در یک کاسه بزرگ، گل کلم،‌ روغن و نصف قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید.
    • درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را قرار داده و مخلوط را به اندازه یک لایه روی کاغذ بریزید.
    • ابتدا یک طرف گل کلم‌ها را تفت داده، برگردانده و طرف دیگر را تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای – طلایی درآیند

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    با این سالاد سفره تان را زیباتر کنید

    مواد لازم:

    گوجه سفت و بزرگ : 4 عدد

    پیاز قرمز : 4 عدد

    سیب زمینی : 3 عدد

    رازیانه کوچک : یک پیاز

    خیار : یک عدد

    شاهی : ⅓1 پیمانه

    روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

    سرکه : 2 قاشق غذاخوری

    آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری

    خردل : یک قاشق چای‎خوری

    نمک : به مقدار لازم

    فلفل‌سیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1. شاهی را به شکل قطعات باریک خرد کنید. پیاز رازیانه کوچک، آن را به قطعات چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید و ساقه‎های برگ دار رازیانه را برای تزیین گوجه‎ها نگه دارید.

    2. دانه‎های خیار را درآورده و به قطعاتی به اندازه چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید.پیاز قرمز را پوست بگیرید و به شکل حلقه‎های باریک خرد کنید.

    3. سیب زمینی‎ها را در تابه‎ای کوچک قرار دهید و به قدری آب نمک در تابه بریزید که روی سیب زمینی‎ها را بپوشاند. آب را به جوش آورده و برای 12 تا 15 دقیقه سیب زمینی‎ها را بپزید تا وقتی که چنگال را در آنها فرو می‎برید نرم باشند. تابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینی‎ها را به ظرفی از آب و یخ منتقل کنید تا سرد شوند.

    4. بعد از سرد شدن سیب زمینی‎ها، آنها را خشک کنید و به تکه‎هایی به طول 3.5 سانتی‎متر برش دهید.سر گوجه‎ها را ببرید و دور بیاندازید. با استفاده از قاشق دانه‎های گوجه‎ها را بیرون آورده و دور بیاندازید. گوجه‎ها را کنار بگذارید.

    5. در کاسه‎ای کوچک خردل، سرکه و آب لیمو را به هم بزنید. سپس به موادتان نمک و فلفل اضافه کنید. روغن‌زیتون را افزوده و به آرامی هم بزنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید.در کاسه‎ای با اندازه متوسط سیب زمینی‎ها، رازیانه، خیار، شاهی و پیاز را ترکیب کنید.

    6. سس را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سالاد را بین گوجه‎ها تقسیم کرده و با ساقه‎های رازیانه آنها را تزئین کنید.

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كشك بادمجان

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ديزاين سبزي خوردن

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تزيين كوكو سبزي 

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ديزاين كوكو سبزي

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كوكو سبزي

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    روش بو دادن تخم کدو

     اگر کدو حلوایی خریدید هسته های آن را دور نریزید. با این دستور شما می توانید تخم کدوهای بو داده خوشمزه ایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

    مواد لازم:

    کره ذوب شده یک ونیم قاشق غذا خوری

    نمک یک دوم چایخوری

    پودر سیر یک هشتم چای خوری

    سس ورستر شایر 2 قاشق چای خوری

    تخم کدو 2 فنجان

    طرز تهیه:

    1. فر را روی 275 درجه فارنهایت قرار دهید.

    2. کره ، نمک ،پودر سیر ،سس ورستر شایر و تخم کدوها را با هم مخلوط کنید.

    3. به خوبی با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید به گونه ایی که کف ظرف را بپوشاند.

    4. سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و در طول این مدت چند بار آنرا هم بزنید.

    5. پس از یک ساعت آن را بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود.

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کاسه_گوشتی:
    گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
    میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید. 
    توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
    برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
    بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.

  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    این جعفری خوردشده است بریزین تو قالب کمی اب بریزین یخ زد در بیارین بریزید تو کیسه فریزر هروقت بخواهید مصرف کنید تازه است انگار از بیرون خریدید

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    برنج چهار فصل

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان