خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
238K

آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دستور ژله آبرنگی :

    ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی به ازای هر بسته ٢ لیوان سرخالی در ظروف جداگانه کاملا حل کنید و در ظرف بریزید تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما ۵ لیوان ژله آلوورا درست میکنیم.

    در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم می ریزد.

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله_طرح_ماء_الشعیر (شیک و مجلسی) 

    ژله موز یا آناناس رو طبق دستورش درست کنید.

    نصف مواد رو داخل یخچال بذارید و بعد از اینکه یه کم خودشو گرفت اونا رو از یخچال بیرون آورده و با چنگال هم بزنید تا حبابدار بشه.بعد از تشکیل حباب ژله ها رو داخل جام میریزیم و دوباره میذاریم توی یخچال.نصف دیگر مواد که بیرون از یخچال بود رو با دور تند همزن به قدری بزنید تا کف کنه و شکلی شبیه به سفیده تخم مرغ پیدا کنه.

    حالا کف ها رو با قاشق روی ژله های حبابدار داخل جام ریخته و مجددا داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.تقریبا یک ساعت بعد آماده است.

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     ژله بلوبری

    مواد اولیه :

    ژله بلوبری ۳ بسته

    آب جوش ۳ پیمانه

    آب سرد ۳/۴ پیمانه

    بلوبری ۱ پیمانه

    بستنی وانیلی (یا ماست شیرین) ۲ پیمانه

    میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید یا ماست وانیلی؛ ماست نباید ترش باشه.

    برای این ژله دو لایه ژله باید درست کنیم اول ژله آبی تیره رنگ که داخلش بلوبری داره ( بدون بلوبری هم میتونید درست کنید) یا میتونید کلا از رنگ ژله دیگه ای استفاده کنید و میوه ای دیگه که در دسترس داشته باشید.

    و بعد ژله آبی آسمانی که با ماست یا بستنی درست میشه که رنگ ژله را ملایم میکنه.

    به یک قالب کیک نیاز داریم با ظرفیت ۷ پیمانه ؛ قبل از شروع بکار حتما امتحان کنید که داخل قالب ۷ پیمانه آب جا بشه اگر قالبتون کوچیکتره دیگه خودتون یه حساب کتاب کنید و مقادیر مواد را بر حسب گنجایش قالبتون کم و زیاد کنید.

    برای لایه اول ژله :

    داخل کاسه ای ۱ پیمانه آب جوش را با ۱ بسته ژله کاملا حل کنید و ۳/۴ پیمانه آب سرد بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کمی ببنده؛ برای اینکه بلوبری یا هر میوه دیگری به صورت معلق داخل ژله بمونه و کف ظرف نره باید ژله کمی بسته شده باشه و بعد بلوبری را اضافه کنید. وقتی ژله در حدی بسته شد که حالت سفیده تخم مرغ شد در اون حد کافیه و میتونید بلوبری را اضافه کنید ومخلوط ژله را به قالب اصلی منتقل کنید و بگذارید ببنده ولی نه اینکه کامل کامل چون اگر ژله اول کامل ببنده وقتی ژله دوم را روش بریزید به صورت دو لایه جدا از هم میشه و بهم نمیچسبه؛ با انگشت امتحان کنید زمانیکه ژله بسته شده بود ولی سفت سفت نبود میتونید لایه دوم را روش بریزید. لایه دوم هم حتما باید خنک باشه تا ژله اول را آب نکنه.

    برای لایه دوم ژله :

    در ظرفی دیگر ۲ پیمانه آبجوش و ۲ پاکت ژله بلوبری را کاملا حل کنید و بعد با بستنی یا ماست مخلوط کنید تا یکدست بشه و بگذاید داخل محیط تا خنک بشه و بعد با قاشق روی لایه اول ژله بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کامل ببندد.

    اگر با درآوردن ژله از قالب مشکل دارید میتونید کمی قالب را چرب کنید و با پنبه چربی اضافی را پاک کنید که سطح ژله چرب نباشه

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله پیتزا

    ﮊﻟﻪ ﺍﻟﻮﺋﻪ ﻭﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﺣﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺮﺳﻪ . ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﺮ ﺧﺎﻟﯽ ﺷﯿﺮﯾﺎ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﻫﻤﺪﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮊﻟﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﺩﻭ ﺳﺎﻧﺖ ﮐﻒ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﯾﺮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﺑﺒﻨﺪﻩ .ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻇﺮﻑ ﮔﺮﺩ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭﯼ ژله ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺩﻭﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮊﻟﻪ ﻗﺒﻠﯽ ‏(ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﻭﺳﻂ ﮊﻟﻪ ﮔﻮﺩ ﺑﺸﻪ ‏)ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻪ. ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺍﺏ ﮔﺮﻡ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺗﮑﻮﻧﺶ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺎ ﺍﺯ ﮊﻟﻪ ﺟﺪﺍ ﺷﻪ . ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺯ -ﮐﺸﻤﺶ - ﺳﯿﺐ - ﺍﻧﮕﻮﺭ ﻭ ﻫﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺭﻭ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﺜﻞ ﻣﺨﻠﻔﺎﺕ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻮﺩﯼ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ

    بعد ﯾﮑﻢ ﮊﻟﻪ ﺍﻧﺎﻧﺎﺱ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺗﺎ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺑﻪ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭽﺴﺒﻦ.ﺑﻌﺪ ﺑﻘﯿﻪ ﮊﻟﻪ ﺯﺭﺩ ‏( ﺍﻧﺎﻧﺎﺱ‏) ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﺸﻪ.ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺭ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺯﯾﺮ ﺍﺏ ﮔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻇﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﺑﺸﻪ ﻭ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﻗﺮﺍﺭﺵ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﯿﺪ.

    ﻣﺜﻞ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺷﺶ ﯾﺎ ﻫﺸﺖ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ كمى ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﯾﺎ ﺷﮑﻼﺕ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘزا

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ●ژله نیمرو●

    ●مواد لازم ژله نیمرو :

    ژله آلوورا : 1 بسته

    ژله پرتقال : 1 بسته

    بستنی وانیلی : 1 لیوان

    ●طرز تهیه ژله نیمرو :

     ژله پرتقال را با 1لیوان آبجوش بخوبی حل کن تا اثری از دونه های ژله باقی نمونه.

     بستنی وانیلی رو کم کم اضافه کن تا به رنگ دلبخواه دست پیدا کنی

     (نه خیلی رنگ و رورفته باشه نه خیلی نارنجی غیر طبیعی و به رنگ زدره تخم مرغ نزدیک شه) 

    بعد جا تخم مرغی رو یک مقدار چرب کن و ژله رو در اون بریز تا ببنده

     ژله الوورا رو با 1 لیوان آبجوش بخوبی حل کن و سپس بستنی را بهش اضافه کن و خوب هم بزن.

     نصف مواد رو در دیس تقریبا نازک ریز تا یک مقدار ببنده، ولی سفت نشه.

     حال زرده ها رو روی سفیده ها بچین و بقیه سفیده ها رو دور تادور زرده ها بریز فقط حواست باشه زیاد نازک نشه (چون بعدا نمیشه از ظرف جدا کرد ) و نه اینکه زیاد پهن شه که به سفیده ی شباهت نداشته باشه.

     مثل تخم مرغ برش بده و در ظرف مورد نظر بچین( زیاد هم لازم نیست با دقت بریده شه چون هرچی بی نظم تر بشه بیشتر به نیمرو شبیه میشه

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا) آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    عاليه نازي جون
    ولي يه نكته من براي خارج كردن ژله از ظرف مشكل دارم حتي اگر چرب كنم باز اينقدر تميز در نمياد چكار كنم گلم
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    mona mona : 
    عاليه نازي جون
    ولي يه نكته من براي خارج كردن ژله از ظرف مشكل دارم حتي اگر چرب كنم باز اينقدر تميز در نمياد چكار كنم گلم
    زیباکده

    وقتی ژله رو از یخچال درمیاری یه لحظه ظرف ژله رو داخل آب گرم بزار و زود بردار تا تمام ژله دوباره آب نشه

    بعد دور ژله رو با  کارد آروم از ظرف جدا کن وتا هوا به دور ژله وارد بشه یه تکون کوچیک بده بعد ظرف مورد نظرتو روی ظرف ژله بزار و یدفه قالب رو برگردون

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان