چغندر(۲ پیمانه) برای رنگ سرخابی، زردچوبه (۳ قاشقغذاخوری) برای رنگ زرد، برگ اسفناج (۲ پیمانه) برای رنگ سبز، کلم قرمز(۲ پیمانه) برای رنگ آبی، قهوه (۴ قاشق غذاخوری) برای رنگ شکلاتی ، پوست پیاز(با پیچیدن پوسته پیاز به دور تخممرغ) برای رنگ نارنجی یا ارغوانی، چای (۱۲ عدد چای کیسهای) برای رنگ قهوهای روبه قرمز، استفاده کنید.
روش استفاده :
مواد فوق را بهعلاوه یک قاشق غذاخوری سرکه همرا با مقدار آب کافی در ظرفی ریخته، به مدت ۱۵ دقیقه آنها را جوشانده سپس تخممرغها را که در دمای اتاق قرار داشته، درون مخلوط فوق بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر نیزآن ها را بجوشانید. (عید نوروز)
(در این مرحله مطمئن شوید آب تا ۲ سانتیمتر روی تخممرغها قرار گرفته باشد) …
نقاشی روی تخم مرغها را هم می توانید با مداد شمعی، آب رنگ، گواش و مداد رنگی انجام دهید و هم دور تخم مرغها را قبل از جوشاندن پار چه های رنگی که رنگ می دهد پیچیده، با نخ دور تا دور آنها را محکم کنید و داخل ظرف آب جوش بجوشانید تا به شکلهای جالبی آنها رنگ آمیزی شوند.
نکته :
• اگر مایل هستید از رنگ تیرهتری استفاده کنید تخممرغها را، مدت بیشتری در آب رنگی بجوشانید.
• برای براق کردن سطح تخممرغها، روی آنها، روغن مایع بمالید.