خانه
175K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    طرز تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک

    اول از همه طرز تهیه خمیر فوندانت رو قرار میدم. در این دستور هر دو روشش رو نوشته که من روش آسونه رو که با مارشمالو درست میشه، یه مختصر توضیحی میدم. در مورد اون یکی چون تاحالا درست نکردم هم هیچ نظری نمیدم. شاید یه روزی که درست کردم، مطلبش رو هم قرار بدم.

    تزیین کیک با فوندانت

    تزیین کیک با فوندانت

    مارشمالو چیست؟

    اول از همه یه توضیحی راجع به مارشمالو بدم. مارشمالو رو خیلی ها قبلا خوردیم ولی اسمش رو نمیدونستیم. یه نوع آب نبات یا شکلات خیلی نرمه که خیلی زود هم در دهان آب میشه. اینم عکسشه. معمولا توی سوپر مارکت ها پیدا میشه.

    مارشمالو

    مارشمالو

    مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

    • مارشمالو نیم کیلو
    • پودر شکر یک کیلو
    • روغن به مقدار لازم
    • آب دو تا پنج قاشق غذاخوری

    طرز تهیه فوندانت با مارشمالو

    اول از همه اینکه اگه مارشمالو های رنگی رو استفاده کنیم خمیرمون رنگی میشه. مارشمالو ها رو در ظرفی میریزیم و به همراهش دو سه قاشق آب هم میریزیم و در مایکروویو قرار میدیم. اگر هم مایکروویو ندارید میتونید این کار رو به روش بن ماری انجام بدید (با گرمای غیر مستقیم روی بخار آب ذوبش کنید.)

    مارشمالو

    مارشمالو

    مارشمالو

    مارشمالو

    بعد از هر سی ثانیه یه همش میزنیم و باز در مایکرویو میذاریم. تا دو سه دقیقه این کار رو تکرار میکنیم و بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم.

    خمیر فوندانت

    خمیر فوندانت

    رنگی کردن خمیر فوندانت

    رنگی کردن خمیر فوندانت

    انقدر هم میزنیم و ورز میدیم تا به شکل خمیر در بیاد. این رو هم یادتون باشه که خیلی چسبنده اس و روغن برای چرب کردن دستتونه. هم سطح کاری رو که روش خمیرتون رو ورز میدید و هم دستتون و هم قاشقی که میخواید باهاش هم بزنید رو کاملا چرب کنید.

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    خمیر فوندانت

    خمیر فوندانت

    این طرز تهیه خمیر فوندانت بود. به همین آسونی. رنگی کردنش هم با رنگهای خوراکی میتونید رنگش کنید.

    تزیین کیک با فوندانت

    برای تزیین کیک با فوندانت، به اندازه تمام سلایق انسانها تنوع وجود داره. اگر بخواید حرفه ای کار کنید نیاز به ابزارهای خاصی هم هست. ولی در حد ساده بخواید، چاقو و وردنه و چند تا قالب به شکلهای مختلف کافیه.

    در این مطلب آموزش چند نوع رز رو قرار میدم.

  • leftPublish
  • ۰۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    کرم کره ای یا باترکریم

    ما ایرانی ها تنها پوششی که برای کیک میشناسیم خامه هست. البته خامه خوشمزه و سبک تر از کره هست. ولی مقاومت گرمایی کره خیلی بیشتره. برای همین برخی مواقع لازمه برای تزئین کیک از کرم کره ای یا همون باتر کریم استفاده بشه. مخصوصا اگه قصد تزئین کیک با خمیر فوندانت رو دارید حتما باید از کرم کره ای استفاده کنید. چون فوندانت در مجاورت خامه آب میشه و همه زحمتاتون هدر میره. امروز ساده ترین شیوه تهیه باتر کریم رو بهتون آموزش میدم.تنها عیب این کرم اینه که خیلی شیرینه پس حتما باید در کنار یک کیک کم شیرین استفاده بشه.

    باترکریم_آمریکایی

    مواد لازم:

    کره 200 گرم

    پودر قند الک شده 500 گرم

    وانیل 

    شیر

    تهیه این باتر کریم خیلی آسونه. اول کره رو از یخچال بیرون بزارید تا کاملا نرم بشه و به دمای محیط برسه. بعد کره رو با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. پودر قند رو یواش یواش اضافه کنید و هم بزنید تا کره سفت بشه و فرم بگیره. اگه دیدید خیلی سفت شده میتونید بقیه پودر قند رو اضافه نکنید. حالا یکی دو قاشق شیر بهش اضافه کنید تا کمی روان تر بشه. مقدار شیر دست خودتونه باید طوری شیر رو اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید. هرچی که باترکریم سفت تر باشه برای تزئیناتی مثل گل و شکوفه زدن مناسب تره و هرچی روان تر باشه برای پوشش کیک مناسب تره.  در آخر وانیل یا اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید. تا زمان مصرف باید در ظرف دردار داخل یخچال نگه داری بشه.

    نکته: پودر قند باید کاملا نرم باشه پس پودر قند رو چند بار آسیاب و الک کنید تا هیچ زبری احساس نکنید.

    نکته: این باترکریم خیلی شیرینه پس اگه با شیرینی زیاد مشکل دارید درستش نکنید. 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    باترکریم کره بادام زمینی

    این هم دستور باترکریم برای تزئین روی کاپ کیک ها

    کره ½ پیمانه

    کره بادام زمینی نرم 1 پیمانه

    شیر به میزان لازم

    پودر قند 2 لیوان

    کره و کره بادام زمینی را با همزن بزنید تا کاملا نرم و یک دست شود. پودر قند را آرام آرام اضافه کرده با همزن بزنید تا باتر کریم فرم گرفته سفت شود. در آخر قاشق قاشق شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. حدود سه تا چهارقاشق شیر کفایت میکند. 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    باترکریم_سوییسی

    تا اینجا باتر کریم آمریکایی رو آمورش دادیم و گفتیم که ساده ترین نوع باتر کریم هست و هرکسی به راحتی میتونه درستش کنه. ولی بیش از اندازه شیرینه و ممکنه هرکسی طعمش رو نپسنده. باترکریم سوسیسی طعم خیلی بهتری داره ولی طرز تهیه کمی پیچیده تری داره. 

    مواد لازم:

    سفیده تخم مرغ 5 عدد

    شکر 200 گرم

    کره 225 گرم

    سفیده تخم مرغ و شکر را توی ظرفی میریزیم و روی بخار آب مثلا روی کتری قرار میدیم. دقت کنید نباید حرارت زیادی به سفیده تخم مرغ برسه که نپزه. حدود 5 دقیقه آروم هم میزنیم تا شکر کاملا توی سفیده حل بشه. یه کمش رو بین دو انگشت تست کنید اگه زبری شکر رو احساس نکردید و مطمئن شدید شکر کامل حل شده از روی حرارت برش دارید. حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه. 

    کره را از قبل از یخچال بیرون میزاریم تا به دمای محیط برسه و به تکه های کوچیک تقسیمش میکنیم. قطعه های کره را دونه دونه به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هر بار انقد رهم بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تکه بعدی رو اضافه کنید. دقت کنید بعد از اضافه کردن کره از دور کند همزن استفاده کنید. با اضافه کردن کره پف سفیده میخوابه که طبیعیه. در آخر اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید.

    این باتر کریم خیلی خوب فرم میگیره و طعم خوبی هم داره. برای تزئین انواع کیک و کاپ کیک میتونید ازش استفاده کنید. و همونطور که قبلا گفتم اگه قصد تزئین با خمیر فوندانت رو دارید حتما برای پوشش کیک باید از باتر کریم استفاده کنید.

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    خمیر فوندانت

    این دستور امتحان شده و عالی هست. اولین کاری که میکنید تشریف میبرید مغازه لوازم قنادی و این چیزا رو میخرید:

    مواد لازم:

    پودرژلاتین: 1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای خوری

    اب : ¼ پیمانه

    گلوکز: ½ پیمانه

    گلیسیرین خوراکی: 1 قاشق غذاخوری

    روغن جامد یا کره : 30 گرم

    اسانس چند قطره

    پودر قند 1 کیلو

    آب رو تو یه کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کنه. بعد بزاریدش روی بخار آب مثلا روی کتری تا کاملا حل بشه بعد گلوکز و روغن رو بهش اضافه میکنیم. اجازه بدید گلوکز کاملا حل بشه . وقتی مواد یک دست شد گلیسیرین و اساسن رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. حدود 800 گرم از پودر قند رو تو یه کاسه بزرگ بریزید و مواد رو همونطور داغ به پودر قند اضافه کنید.اول با قاشق و بعد با دست ورز میدیم. اگه خمیر به دستتون میچسبه دستتون رو با گلیسیرین خوراکی چرب کنید و اگه حس کردید لازمه باز هم بهش پودر قند اضافه کنید. خمیر رو داخل کیسه نایلون و توی یخچال نگه داری کنید. چون درست کردن خمیر زمان و انرژی زیادی میبره بهتره چند روز قبل از تزئین کیک خمیر رو درست کنید تا روز تزئین کیک سرحال باشید. برای رنگی کردن خمیر از رنگ های ژله ای استفاده کنید. نکته مهم در مورد خمیر فوندانت اینه که حتما پودر قند رو چند بار آسیاب کنید و از الک ریز یا حریر رد کنید.

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله ساخت ربان برای روی کیک توسط خمیر فوندانت

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • leftPublish
  • ۰۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش گل رز با فوندانت

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش  ساخت ربان برای روی کیک توسط خمیر فوندانت

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش کیک باب اسفنجی با خمیر فوندانت 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش کیک باب اسفنجی با خمیر فوندانت- 2

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش کیک باب اسفنجی با خمیر فوندانت 3

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش کیک باب اسفنجی و پاتریک با خمیر فوندانت


    آموزش مرحله به مرحله تزئین کیک 




    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین نازنین جون
  • ۰۹:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله کیک مینیون 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله کیک مینیون 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله  تزئین کیک به شکل باربی  با خمیر فوندانت 



    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین نازنین جون
  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک عروسکی

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله ساخت کیک به شکل ماشین مسابقه



    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین نازنین جون
  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله ساخت کیک به شکل سبد گل

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش مرحله به مرحله ساخت کیک به شکل خانه قارچی

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    کاپ کیک مینیون

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    کاپ کیک لاک پشتهای نینجا

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان