خانه
70.9K

آموزش عروسک سازی،عروسکـــهای خمیــــــری

  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۳/۶/۲۸
    avatar
    یک ستاره ⋆|871 |1013 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 



    خمیر عروسک سازی



    روش اول:



    مواد لازم



    چسب چوب 1 پیمانه (چسب چوب شمال )



    نشاسته ذرت 1 پیمانه



    کرم مرطوب کننده معمولی 1 قاشق



    گلیسیرین 1 قاشق غذاخوری



    وازلین مقداری







    اول یه کیسه فریزری که خیلی نازک نباشه رو با وازلین چرب می کنیم و مواد را داخلش ریخته درش رو گره میزنیم و اون رو به صورت کتابی درش میاریم با قطر حدود 1 الی 2 سانتیمتر (هر چی نازک تر باشه زود تر میپزه(



    توی یه قابلمه آب میریزیم و روی اجاق میزاریم تا جوش بیاد. وقتی که آب جوش اومد خمیر رو توی یه کیسه دیگه میزاریم و بازم درش رو گره می زنیم و میزاریم توی آب جوش



    3دقیقه صبر کنید تا یک طرف خمیر پخته بشه، سپس برگردونید تا طرف دیگر خمیر هم پخته بشه



    خمیر را از آب بیرون آورده و از کیسه اول هم در میاریم و با دست شروع به ورز دادن خمیر می کنیم تا خمیرهای وسط که خام مانده بیرون بیاد







    دوباره خمیر رو درون کیسه گذاشته و هر طرف را حدود 2 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا قسمت های خام پخته بشه.



    بعد از بررسی خمیر در صورتی که میزان لطافت آن مناسب به نظر میرسه و خمیر خام در آن وجود نداره کمی ورز میدیم و بعد داخل ظرف پلاستیکی قرار میدیم  24 ساعت بعد خمیر آماده استفاده است.







    اگر خمیرتون کمتر باشه مسلما زمان پخت کمتری نیاز داره.



    خمیری که با این روش درست شده هم لطافت بیشتری دارد هم شفافیت بیشتر، همچنین این روش اصلا ضایعات (ته دیگ) ندارد.







    روش دوم:



    مواد لازم



    نشاسته 1 پیمانه



    چسب چوب شمال 1 پیمانه



    گلیسرین 1 قاشق غذاخوری



    وازلین 1 قاشق غذاخوری



    گلیسرین+وازلین+چسب چوب رو داخل تابه نچسبی که دیگه ازش استفاده



    نمی کنین باقاشق چوبی مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بزارین بعد از حل شدن وازلین نشاسته رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین تا خمیر نرمی بدست بیاد تقریبا 5 دقیقه طول میکشه ( اگه پیمانه تون کوچیک باشه کمترم وقت می بره ) همونطور خمیر داغ رو از تابه بردارین و یک دقیقه ورز بدید بعد توی نایلون قرار داده ودرش را ببندید 24 ساعت در هوای اتاق استراحت بدید

    برای نگهداری بیشتر ( بع از 24 ساعت استراحت ) خمیر را با نایلکس داخل ظرف در دار بذارید و در یخچال نگهدارید ولی بهتره خمیر را در اندازه های کم درست کنید و در زمان کمتری استفاده کنید

    زیباکده
    نازنین جون هنرمند یه سوال دارم. این خمیر به همون شکل که تو عکس هسن نرم میشه واقعا؟

    آخه یادمه قبلنا که گل چینی درست می کردیم بعضی موقعا رگه رگه می شد یا ترک بر میداشت.

    اما الان تو این عکسا خمیزرش خیلی لطیف و صافه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان