خانه
68.9K

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۸/۷/۲۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت شنسیل مرغ 

    مواد لازم برای شنیسل مرغ

    سینه مرغ 4 عدد

    آرد (ترجیحا سوخاری) 2 پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    پودر نان یا پودر سوخاری 2 پیمانه

    کره 2 قاشق غذاخوری

    روغن آفتابگردان یا کنجد 1 قاشق غذاخوری

    سینه مرغی که فیله شده است و چربی حداقل دارد را داخل پلاستیک گذاشته و آن را خوب بکوبید تا نازک شود. بهتر است ضخامت فیله ها را به حدود شش تا هشت میلیمتر برسانید. هرچه فیله ها نازکتر باشد و سطح هموارتری داشته باشد، بهتر پودر نان و تخم مرغ را به خود جذب کرده و سریعتر سرخ میشود. البته مراقب باشید که آنها را بیش از حد نازک نکنید؛ چرا که در این صورت شنیسل مرغ شما بعد از سرخ شدن از حالت ترد خود فراتر رفته و خشک میشود

    مرحله دوم:

    آرد سوخاری را در ظرفی کم عمق مثل یک سینی یا بشقاب بریزید. سپس پودر نان، نمک و فلفل را در نیز در ظرفی دیگر ریخته و خوب مخلوط کنید. و در آخر تخم مرغ ها را نیز، جداگانه در ظرفی دیگر بشکنید. فراموش نکنید که تخم مرغ ها را خوب هم بزنید. برخی از دستور غذاها انواع آردها را جایگزین قابل قبولی برای آرد سوخاری دانسته اند، اما بدیهیست که آرد سوخاری به ترد شدن هرچه بیشتر شنیسل مرغ خانگی شما کمک میکند.

    مرحله سوم:

    سینه مرغ فیله ای را قبلا کوبیده و نازک کرده اید به آرامی درون آرد سوخاری بخوابانید. دقت کنید که لایه نازکی از آرد همه سطح آن را پوشش دهد. سپس آن را از ظرف آرد درآورده و کمی تکان دهید تا اضافه آردها از سطح فیله ها بریزد

    مرحله چهارم:

    فیله ها را در ظرف تخم مرغ بخوابانید. تخم مرغ ها به سرخ شدن فیله ها کمک میکنند و در عین حال از خشک شدن شنیسل مرغ شما جلوگیری میکنند. فیله ها را بعد از سه الی چهار دقیقه از ظرف تخم  مرغ ها در آورده کمی تکان دهید تا  مخلوط تخم مرغ اضافه از روی سطح آن دوباره به ظرف برگردد

    مرحله پنجم:

    بعد از آن که فیله ها را از ظرف تخم مرغ درآوردید، آن ها را به ظرفی که در آن پودر نان و نمک و فلفل را ریخته بودید، انتقال دهید. در این مرحله نیز باید توجه داشته باشید که پودرنان روی تمامی سطح فیله ها پخش شده باشد تا شنیسل مرغ شما کاملا ترد شود.

    مرحله ششم :

    کره و روغن را در تابه تفلون کم عمقی ریخته و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید تا روغن گرم شود و سپس فیله ها را به تابه انتقال دهید. هر طرف فیله ها را حدودا چهار الی پنج دقیقه در مخلوط روغن و کره سرخ کنید تا حالت تردی به خود گیرند و طلایی رنگ شوند

    شنیسل مرغ خانگی شما آماده است. برای بهتر شدن عطر و مزه غذای خود میتوانید مقداری جعفری و لیمو روی آن ریخته و در کنار سالاد سرو کنید.

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان