خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
68.8K

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    این چند غذای حاضری برای روزهایی که خسته یا بی‌حوصله هستید و علاوه ‌بر این، غذای مانده‌ای در یخچال دارید که نمی‌خواهید آن را دور بریزید، مناسب است...

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    استروگانف:

    اگر گوشت و مرغ پخته یا سرخ شده از غذای قبل باقی مانده، می‌توانید با آن استروگانف درست کنید، اول مقداری پیاز تفت دهید بعد قطعه‌های مرغ یا گوشت را رشته رشته برش دهید و به همراه قارچ حلقه شده در پیاز تفت دهید سپس در ظرف را بگذارید تا قارچ آب بیندازد بعد از چند دقیقه می‌توانید کمی خامه اضافه کنید و غذا را سرو کنید

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۶/۳/۱۳۹۲   ۱۲:۳۴
  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    کوکوی گرد:

    کوکو را با هر چیزی می‌توان درست کرد. اگر سیب‌زمینی پخته، سبزیجات پخته، مرغ، گوشت چرخ شده، تن ماهی یا مواد این‌چنینی از روزهای گذشته باقی مانده، می‌توانید آنها را خرد کنید، با کمی تخم‌مرغ، ادویه و به مقدار لازم آرد مخلوط کنید و در تابه پهن کنید میتوانید این مواد را قلقلی کنید و به همراه مقداری سس گوجه در قابلمه بگذارید تا بپزد

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۶/۳/۱۳۹۲   ۱۲:۳۹
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    سوپ سبزیجات:
    اردورهای باقی‌مانده از شب بسيار براي پختن سوپ مناسب است؛ نخودفرنگی، ذرت، کدو یا هویج پخته. کافی است مقداری پیاز تفت دهید، این مواد را به آن اضافه کنید و آب مرغی که از پختن مرغ شب قبل باقی مانده را روی آن بریزید میتوانید با کمی تردیلا و جعفری سوپتان را تزئین کنید

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۶/۳/۱۳۹۲   ۱۲:۴۲
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    اینا که تنبلی نیست عزیزه من
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    خوراک‌ها:
    بیشتر وقت‌ها مرغ یا گوشت خوراک یا خورش تمام میشود و فقط کمی از مواد آن باقی میماند در این صورت میتوانید مواد خوراک را در تابه بریزید تا آبش تمام شود و به شکل یک سس دربیاید سپس می‌توانید یک تکه مرغ را سرخ یا کباب كرده و به همراه این سس خوشمزه سرو کنید
     

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۶/۳/۱۳۹۲   ۱۲:۴۶
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    خوراک نان تست:

    اگر نان باگت یا نان تست از شب پیش باقی مانده، میتوانید آنها را حلقه‌حلقه کنید و در فر یا توستر برشته کنید سپس اگر گوشت یا مرغ باقی مانده دارید، میتوانید آن را در رب گوجه‌فرنگي تفت دهید و روی نان‌ها بریزید خورش یا خوراک‌های دیگر را هم میتوانید با این نان‌ها سرو کنید... 

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۶/۳/۱۳۹۲   ۱۲:۵۰
  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    مهتا کرامت : 
    اینا که تنبلی نیست عزیزه من

    واسه تنبل های شکمو و باسلیقه و خوش خوراک...
  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    آفرين نانايي خيلي عالي بود
    كاشكي قبل از مامانم ميومد اين تاپيك رو زده بودي
  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآفرین عالی بود عالی
    ادامه بده لطفاً
  • leftPublish
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    ادامه بده لطفاً
  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۲/۳/۱۲
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    شیربرنج:

    همیشه در مهمانی‌ها چلو اضافه میماند شما میتوانید با این چلوها شیربرنج درست کنید برنج کته برای این کار بهتر است اما میتوانید شیربرنج را با برنج دمی هم درست کنید برای اینکه شیربرنج خوشمزه‌تر شود از شب قبل تاحدی شیر روی آن بریزید که یک سانتی‌متر بالای سطح برنج قرار گیرد سپس برنج را روی گاز بگذارید وقتی برنج کاملا باز شد، مقداری شکر و گلاب به آن اضافه کنید...


  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۲/۴/۶
    avatar
    Eli
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3776 |4308 پست
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    کوکو مرغ خیلی فوری:
    هویچ - سیب زمینی - گوجه فرنگی و قارچ استفاده کردم، شما می تونید نخود سبز یا لوبیا سبز یا ذرت هم استفاده کنید.
    سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و هویج را خلال کنید و هر دو را جدا سرخ و سرخ میکنید.
    قارچ ها رو تفت بدین و استخوان مرغها را جدا کرده و ریش ریش کنید، من چون خودم از طعم گوجه خیلی خوشم می یاد این جا ازگوجه استفاده کردم.

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    یه گوجه سفت رو انتخاب کنید پوست بگیرید ،آب ودونه وسطشو جدا کرده و نگینی خردش کنید همه این مواد را با دو تا تخم مرغ مخلوط کنید و در ظرف مناسبی که از قبل چربش کردین بریزید.روش رو کمی پنیر پیتزا بریزید و در ظرف رو ببندید روی شعله ملایم گاز بگذاریدش، این غذا رو توی فر هم می تونید بپزید.
    هویج رو اگر سرخ کنید رنگ و هم شکل قشنگ تری به غذا می ده، هویج زمان خیلی کمی برای سرخ کردن لازم داره، در حد یه تفت دادن کافیه .
    وقتی از گوجه خام تو کوکو استفاده میکنید کوکو یه مقدار شل می شه، اگر میخواین کوکوی سفتی داشته باشین گوجه رو از مواد اولیه حذف کنید.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۰۴
  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    این 100% تاپیک مورد علاقه منه
  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    خدا خیرت بده مادر
  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    "غذای فوری و ساده"
    کدو سبز شکم پر:

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۰۹
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    "پنير هالومي كبابي"

    مواد لازم:
    پنیر هالومی
    نمک و آب لیمو در صورت دلخواه

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)    
    طرز تهیه:
    پنیرها را در قطعات مورد نظر برش دهید و به مدت کوتاهی در ترکیب مورد نظر قرار دهید.
    این ترکیب میتواند آب لیمو ونمک یا سس پستو باشد وبا دقت به سیخ بکشید.
    بهتر است از سیخهای نازک استفاده کنید تا شکل ظاهری پنیر حفظ شود.
    پنیرها را با فاصله اندکی از شعله کباب کنید.
    پنیرها را مستقیما با شعله در تماس قرار ندهید زیرا ذوب شده و شکل ظاهری خود را از دست خواهند داد .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان