محسن 125 :
دمت گرم ...:)
ایکاش می گفتی این ادویه ها رو تو چی بریزم اون موقع ؟؟!!:))
مثلا نوشتی ادویه خورشتی ...برای چه خورشتیه ؟؟
یا ادویه جامائیکایی ....من خود ه کشورش رو نمی دونم کجاس ..باهاش چی درس میکنن ؟:)
البته تو کامنت های بعد دیدم که برای ادویه های خوراک ایرانی نام خوراک رو هم قید کردی ..ممنون...دارم فک میکنم فردا چی درست
کنم که از این ادویه ها استفاده کنم :)....تمام اون ادویه ها رو عطاری داره دیگه ؟؟!!
ادویه رو باید آخر زمان پخت اضافه کرد ؟؟
مقدار این ها چقد باشه؟؟ ...مثلا ما ترکیب کردیم ...یع قاشق چای خوری ...سوپ خوری ..ماست خوری ...ملاقه ..:)
من تو آشپزیم ...کلان با زرچوبه و فلفل سیاه اجینم ...تو همه چی زرچوبه میریزم ...فلفل سیاه هم به روحیم بر میگرده
بعضی روزا که شادم ...استفاده میکنم :)
ادویه کاری هم ...بوشو خیلی دوس دارم ولی تو غذا نمیریزم ...از مزش خوشم نمیاد :)
ممنونم از اینهمه دقت و توجه عالیه که شما هم آشپزی میکنین ، خیلی خوبه که آقایون هم آشپزی بلد باشن
ادویه خورشیها رو توی اکثر خورشها میریزن حالا به مقدار کم یا زیاد
مثلا قورمه سبزی کمتر استفاده میشه و کمی مرزه خشک و نعناخشک و پودرسیر اضافه میشه تا خوش عطر بشه زردچوبه هم خیلی کم میریزن که رنگ خورش سبز بمونه و زرد نشه
یا خورش قیمه این ادویه استفاده میشه ولی ادویه اصلیش که قیمه رو خیلی خوشمزه میکنه چوب دارچین و هل هست
ادویه های ترکیبی اصولا یه قاشق چایخوری استفاده میشه البته بستگی به اندازه خورش داره که برای چند نفر هست و چه مقدار مواد داره
چقد سوالاتون زیاده ....
عطاری همه این ادویه ها رو داره بخرید و بعد ترکیب کنین داخل ظرف شیشه ای دردار بریزین
هرکشوری هم ادویه مخصوص خودشو داره مثلا هندی ها غذاهاشون خیلی تنده شما با توجه به رسپی اونجا میتونی غذاهاشونو درست کنین و از ادویه شون استفاده کنین مثل جنوبیهای کشور عزیز ما اکثر غذاهاشون تنده و ادویه مخصوص خودشونو دارن
البته میشه توی غذاهای خودمونم امتحانش کرد بستگی به ذوق آشپزی هرکسی داره
من خودم غذاهای ابتکاری زیاد درست میکنم و ادویه ها رو هم توی غذاهام تست میکنم تا ببینم کدوم ادویه برا کدوم غذا خوشمزه تر میشه و با ذائقمون جوره منم زردچوبه توی همه غذاهام استفاده میکنم
سوالی جا نموند!؟